• Effekt340 hk
  1
 • Batterikapasitet79/86 Kwh
 • Ladeeffekt AC-lading11 kW
 • Ladetid DC-lading (10-80%)Under 30 min
  2
 • Antall seter5/6/7
  2
 • DrivverkFirehjulstrekk

Den perfekte familiebilen blir nå enda bedre

Volkswagen ID. Buzz hadde verdenspremiere i 2022, og har blitt godt mottatt i det norske markedet. Nå legges en ny utgave av ID. Buzz til i personbil-porteføljen med nye ID. Buzz GTX.  Volkswagen ID. Buzz GTX byr på stor plass for 5, 6 eller 7 personer, 4MOTION firehjulstrekk og rask ladehastighet.

vw id buzz gtx sett forfra

Godt utstyrt familiebil

GTX er benevnelsen for toppmodellene i Volkswagens ID.-familie, og er uansett modell godt utstyrt i standardutgave. ID. Buzz GTX er første ID. Buzz-modell hvor AR Head up-display er tilgjengelig. Stemmestyrings-assistenten IDA er også på plass og kraftig forbedret, hvor ChatGPT er integrert.

ID. Software 5.2 er på plass, og sammen infotainment-skjermen som nå er økt til 12,9 tommer sørger dette for en mer intuitiv, enklere og bedre brukeropplevelse. IQ.LIGHT Led-Matrix hovedlykter er også standardutstyr.

Eksteriør

Standardutstyr

ID. Buzz GTX kommer blant annet med følgende standardutstyr:

 • LED-Matrix frontlykter
 • Komfortseter, elektrisk styrt med armlener på begge sider av forsetene
 • Cherry Red solid eksteriørfarge
 • 20" Solna lettmetallfelger
 • Interiør med sort tak og røde sømmer

Tekniske data ID. Buzz GTX

<b>Tekniske data</b> ID. Buzz GTX

Kort akselavstand

Lang akselavstand

Effekt

3401 hk

3401 hk

Dreiemoment

560 Nm

560 Nm

Estimert rekkevidde

3902 km

4202 km

Drivverk

4MOTION firehjulstrekk

4MOTION firehjulstrekk

Forvarming av høyvoltsbatteri

Ja

Ja

Akselerasjon 0-100 km/t

6,1 sek2

6,4 sek2

Topphastighet

160 km/t

160 km/t

Batterikapasitet

79 kWh (84 kWh brutto)

86 kWh (91 kWh brutto)

Ladeeffekt DC-lading

Inntil 185 kW

Inntil 200 kW

Ladetid DC-lading 10-80%

Under 30 min

Under 30 min

Seter

5/6

5/6/7

Baksete justering i lengderetning på andre seterad

Ja

Ja

Bagasjeromsvolum

1 121 liter

1 340 liter

Bagasjeromsvolum nedfelte bakseter

2 123 liter

2 469 liter

Tilhengervekt

Kommer

Kommer

Kort akselavstand

3401 hk

Lang akselavstand

3401 hk

Interiør

GTX-kjennetegn

ID. Buzz GTX har flere kjennetegn som går igjen hos sine GTX-søsken i ID.-familien. Den særegne støtfangeren foran med de gjenkjennbare kjørelysene, flere paneler i sort høyglans og sorte GTX-emblemer er alle gjenkjennbare på tvers av modeller. ID. Buzz GTX tilbys eksklusivt i fargen «Cherry red», i tillegg til at bilen kan tilbys i seks heldekkende farger og fire todelte farger. Bilen kommer med 20-tommers felger som standard.

Innvendig kommer ID. Buzz GTX som eneste modell med sort taktrekk. GTX-logo i setene, røde kontrastsømmer og GTX-logo på rattet er også på plass.

vw id buzz gtx logo

Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på siste nytt om ID. Buzz GTX.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Maksimal ytelse bestemt i henhold til UN-GTR.21. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.
2.
Foreløbig verdi. Endelige verdier vil foreligge etter endelig typegodkjenning.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.