vw ID. Buzz elbil

ID. Buzz-modellene
Prøvekjør og bestill hos forhandler i dag!

Velg ID. Buzz-modell og les mer!

Prøvekjør og bestill i dag!

ID. Buzz elbil

Prøvekjør og bestill i dag!

ID. Buzz elbil

vw ID. Buzz elbil

Høres det forlokkende ut med god bagasjeromsplass, 5-seter og generøs takhøyde? ID. Buzz tilbyr alt dette, og mye mer!

For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

Er tiden inne for å bytte til elvarebil, er også tiden inne for å vurdere ID. Buzz Cargo - en unike arbeidsbil uten sidestykke!

Bestill prøvekjøring

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Prøvekjør og bestill hos forhandler!


Nå kan du prøvekjøre, bygge og bestille tvillingmodellene ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil hos din Volkswagen‑forhandler. ID. Buzz er en romslig 5-seters personbil, mens ID. Buzz Cargo på sin side er en 2/3-seters kompakt elektrisk varebil, velegnet for bedriftskunden som ønsker å kjøre elektrisk i jobbsammenheng.

--:--

Be om pristilbud

Velg ønsket ID. Buzz-modell og send inn prisforespørsel. Vi kontakter deg så fort vi kan for videre oppfølging.

Elbil eller elvarebil? Vi tilbyr begge deler!

ID. Buzz Cargo 2/3-seters elvarebil
volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

ID. Buzz Cargo er en 100 % fremtidsrettet elektrisk varebil. Er tiden inne for å bytte til elvarebil er også tiden inne for å vurdere denne unike arbeidsbilen!

Både for familien og bedriften
Bildet viser Volkswagen ID. BUZZ Cargo elvarebil og ID. Buzz elbil

ID. Buzz-modellene er så og si identiske hva gjelder utvendig mål, men retter seg mot svært ulike kundegrupper. Det unike samarbeidet mellom Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy har resultert i den ultimate elbilen, både for privat- og bedriftsmarkedet - og med dette tilgjengeliggjør vi elbilens fordeler for langt flere nordmenn.

ID. Buzz - romslig 5-seters familiebil
Bildet viser Volkswagen ID. Buzz elbil

ID. Buzz treffer blink hos familier og andre som ønsker å kjøre elektrisk med god plass i både lengde og bredde. Som en bonus sitter man høyt i førerhuset samtidig som man får en luftigere takhøyde hverken SUV´er eller stasjonsvogner kan tilby.

Kontakt forhandler i dag!

Vi slår gjerne av en hyggelig bilprat. Ta kontakt så hjelper vi deg med det du måtte lure på!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.