Bildet viser en hvit og turkis Volkswagen ID. BUZZ Cargo elbil og elvarebil

ID. Buzz-modellene
ID. Buzz og ID. Buzz Cargo

Ikonet er vekket til live!

Ikonet er vekket til live!

Velg ID. Buzz-modell og les mer!

Familiebil og persontransport

ID. Buzz elbil

Familiebil og persontransport

ID. Buzz elbil

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz elbil

Høres det forlokkende ut med god plass og generøs takhøyde sammenliknet med en SUV? ID. Buzz vil kunne tilby alt dette, og en god del mer!

5-seter
Bakhjulsdrift
"Over-the-Air"-kompatibel
Opptil 1.000 kg. tilhengervekt
Opptil 1.121 liter bagasjeromsvolum
For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

Er tiden inne for å bytte til elvarebil, er også tiden inne for å vurdere ID. Buzz Cargo!

2 eller 3-seter
Bakhjulsdrift
Frakt inntil 2 europaller
Opptil 650 kg. nyttelast
Fra 3,9 m3 vareromsvolum
Opptil 1.000 kg. tilhengervekt

Salgsstart i mai 2022! 


Tvillingmodellene ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil er begge 100 % elektriske og har salgsstart i mai 2022. Da vil også pris og rekkevidde offentliggjøres. Modellene er begge bygget på den nyeste batteriplattformen fra Volkswagen (MEB), som vi allerede kjenner fra våre øvrige ID.-modeller. Elbilen ID. Buzz er en romslig 5-seters personbil, mens ID. Buzz Cargo på sin side er en 2/3-seters kompakt elvarebil, og passer for bedriftskunden som ønsker å kjøre elektrisk i jobbsammenheng.

Ønsker du kontakt med forhandler?
Vi følger deg opp frem mot salgsstart!

--:--

Elbil eller elvarebil? Vi tilbyr begge deler!

Både for privatpersoner og bedrifter

Bildet viser Volkswagen ID. BUZZ Cargo elvarebil og ID. Buzz elbil

ID. Buzz-modellene er så og si identiske hva gjelder utvendig mål og retter seg både mot privat- og bedriftskunden. Dette er første gang Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy samarbeider om å skape den ultimate elbilen, noe som har ført til at langt flere dører åpnes. Blant annet vil ID. Buzz gjøre elbilens fordeler tilgjelgelige for langt flere nordmenn, og nettopp derfor gleder vi oss til å starte salget i mai.

Bilder viser konseptbilen Volkswagen ID. Buzz

ID. Buzz-modellene skal tilrettelegge for bærekraftig mobilitet - uansett om du er på bilferie med familien, eller på vei til neste jobboppdrag.

ID. Buzz elbil - romslig 5-seters familiebil

ID. Buzz vil nok treffe blink hos familier og andre som ønsker å kjøre elektrisk med god plass i både lengde og bredde. Som en bonus sitter man høyt i førerhuset samtidig som man får en luftigere takhøyde hverken SUV´er eller stasjonsvogner kan tilby.

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz elbil

ID. Buzz Cargo 2/3-seters elvarebil

volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

ID. Buzz Cargo er en 100 % fremtidsrettet elektrisk varebil. Er tiden inne for å bytte til elvarebil er også tiden inne for å vurdere ID. Buzz Cargo!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.