vw ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil

ID. Buzz-modellene
Bygg bil og bestill hos forhandler i dag!

Velg ID. Buzz-modell og les mer!

Bestill i dag!

ID. Buzz elbil

Bestill i dag!

ID. Buzz elbil

vw ID. Buzz elbil

Høres det forlokkende ut med god plass og generøs takhøyde? ID. Buzz tilbyr alt dette, og mye mer! Bygg bilOpens an external link eller les mer om vår største elbil.

5-seter
Bakhjulsdrift
Inntil 418 km rekkevidde2 
Opptil 1.000 kg. tilhengervekt
1.121 liter bagasjeromsvolum
For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

For den miljøbevisste bedriftskunden

ID. Buzz Cargo elvarebil

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

Er tiden inne for å bytte til elvarebil, er også tiden inne for å vurdere ID. Buzz CargoBygg bilOpens an external link eller les mer om den unike varebilen.

2/3-seter
Bakhjulsdrift
Inntil 423 km rekkevidde3
Opptil 630 kg. nyttelast
3,9 m3 vareromsvolum
Opptil 1.000 kg. tilhengervekt

Be om pristilbud

Velg ønsket ID. Buzz-modell og send inn prisforespørsel. Vi kontakter deg så fort vi kan for videre oppfølging.

Salget er i gang! 


Nå kan du bestille tvillingmodellene ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil hos din Volkswagen-forhandler. ID. Buzz er en romslig 5-seters personbil, mens ID. Buzz Cargo på sin side er en 2/3-seters kompakt elvarebil, og passer for bedriftskunden som ønsker å kjøre elektrisk i jobbsammenheng.

Bygg din ID. Buzz-modell

Lek deg rundt med farge-, interiør- og felgvalg og bygg din neste ID. Buzz-modell!

--:--

Kontakt forhandler i dag!

Vi slår gjerne av en hyggelig bilprat om du har spørsmål relatert til ID. Buzz-modellene. Søk opp nærmeste forhandler og ta kontakt så hjelper vi deg med det du måtte lure på!

Elbil eller elvarebil? Vi tilbyr begge deler!

ID. Buzz Cargo 2/3-seters elvarebil
volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil

ID. Buzz Cargo er en 100 % fremtidsrettet elektrisk varebil. Er tiden inne for å bytte til elvarebil er også tiden inne for å vurdere denne unike arbeidsbilen!

Både for familien og bedriften
Bildet viser Volkswagen ID. BUZZ Cargo elvarebil og ID. Buzz elbil

ID. Buzz-modellene er så og si identiske hva gjelder utvendig mål, men retter seg mot svært ulike kundegrupper. Det unike samarbeidet mellom Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy har resultert i den ultimate elbilen, både for privat- og bedriftsmarkedet. Med dette tilgjengeliggjør vi elbilens fordeler for langt flere nordmenn.

ID. Buzz - romslig 5-seters familiebil
Bildet viser Volkswagen ID. Buzz elbil

ID. Buzz treffer blink hos familier og andre som ønsker å kjøre elektrisk med god plass i både lengde og bredde. Som en bonus sitter man høyt i førerhuset samtidig som man får en luftigere takhøyde hverken SUV´er eller stasjonsvogner kan tilby.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.

Selv om vi offisielt har sluppet prisen og åpnet for forhåndssalg av ID. Buzz Cargo, ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på følgende når det kommer til bestillings prosess hos forhandler:

Våre forhandlere vil i den første tiden frem mot sommeren 2022 måtte prioritere bestillinger fra kunder som har forhåndsreservert en ID. Buzz Cargo gjennom vår egen reservasjonsløsning (denne er nå stengt).

Dette for å sikre at alle kunder blir rettferdig behandlet i den rekkefølgen man har henvendt seg til forhandler. Vi ber om tålmodighet og forståelse rundt denne prosessen, men vi ønsker samtidig å betrygge deg om at alle som ønsker å bestille ID. Buzz Cargo "Pro" hos forhandler vil få muligheten til å gjøre dette. Leveringstid Det er tidspunktet for når bilen blir bestilt, og hvilket ekstrautstyr man velger, som påvirker leveringstiden. Estimert leveringstid vil derfor variere fra bestilling til bestilling og er først noe forhandler vil kunne si noe mer konkret rundt når en faktisk bestilling på bilen foreligger i våre systemer. Finn og kontakt forhandler for mer informasjon.

2.
Oppgitt rekkevidde gjelder for ID. Buzz Pro og er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre for ID. Buzz Pro med 5-seter, med norsk utstyr og med 82 kWh (77 Netto) batteri. Rekkevidde blandet kjøring: inntil 418 km. Rekkevidde bykjøring inntil 570 km. Gjennomsnittlig kWh (77 Netto) batteriforbruk: 20,8 kWh/100 km. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring.
3.
Oppgitt rekkevidde gjelder for ID. Buzz Cargo og er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre for ID. Buzz Cargo med 3-seter, med norsk utstyr, uten last og med 82 kWh (77 Netto) batteri. Rekkevidde blandet kjøring: inntil 423 km. Rekkevidde bykjøring inntil 583 km. Gjennomsnittlig kWh (77 Netto) batteriforbruk: 20,6 kWh/100 km uten last. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.