vw crafter chassis varebil

Pickup

Praktiske og robuste pickups for alle formål

Våre pickups kombinerer robust konstruksjon og innovativ teknologi for å levere enestående ytelse, både på og utenfor veien. Enten du trenger en pålitelig partner for arbeid eller en allsidig følgesvenn for fritidsaktiviteter, så finnes det pickup som passer dine behov.

Kraftfull ytelse møter innovativ teknologi

Våre pickups er utstyrt med kraftige motoralternativer som gir optimal trekkraft og effektivitet. Med vårt avanserte firehjulstrekk-system, 4MOTION, tilpasser bilene seg enkelt til ulike kjøreforhold. Dette gjør dem ideelle for tøffe arbeidsoppgaver og gir en pålitelig, trygg og problemfri kjøreopplevelse på krevende norske vinterveier.

Avanserte sikkerhetsfunksjoner

Sikkerhet er prioritert i alle våre biler og våre pickups er ikke noe unntak. Utstyrt med det nyeste innen sikkerhetsteknologi, inkludert aktivt bremsesystem, laneassist og adaptiv cruisekontroll, hjelper våre biler deg å holde deg trygg, uansett hvor reisen tar deg.

Tilpasset ditt liv

Vi tilbyr en rekke ulike pickupløsninger og planløsninger. Alle våre pickups kan også bestilles som person eller varebil, og i enkelte tilfeller kan du også velge mellom enkel- eller dobbelkabin. 

Pickups er svært praktiske og robuste arbeidsbiler, velegnet for frakt av arbeidslag, utstyr og øvrig nyttelast. Vi tilbyr en rekke ulike pickup og planløsninger slik at du kan tilpasse pickupen til ditt bruk. Vi hjelper deg gjerne med å realisere din drøm med vår skreddersøm. 

  • vw amarok pickup

    Amarok

    Volkswagen Amarok kombinerer robust styrke med luksuriøs komfort. Med avansert 4x4-kapasitet og en kraftfull motor er den perfekt for både arbeid og eventyr. 

  • vw crafter pickup

    Crafter pickup

    Volkswagen Crafter Pickup er toppen av pålitelighet og styrke. Perfekt for tunge laster med sitt romslige lasteplan, kraftig motor, og overlegen komfort. Din ideelle arbeidspartner.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.