2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Framtidens elbiler fra Volkswagen med lang rekkevidde

Våre elbiler nå | Nye elbiler som kommer | Best i test | Fordeler | Hurtiglader, ladestasjoner og hjemmelader | Teknologi | Elbiltjenester | Plug in hybridbiler | Spørsmål og svar (FAQ)

Elbil - alt du behøver å vite om fremtidens biler.

Vi som skal utvikle morgendagens fremkomstmidler har et stort ansvar overfor mennesker og miljøet. Volkswagen er seg sitt ansvar bevisst og utvikler nye elbiler samtidig som vi hjelper den enkelte bileier ved å tilrettelegge for elbilbruk i hverdagen.

Volkswagen har i dag to elbiler, e-Golf med inntil 300 km rekkevidde og e-up! med inntil 160 km rekkevidde. Akkurat nå utvikler vår fabrikk også en rekke nye elbiler for fremtiden, som vil introduseres i Norge på løpende bånd fra år 2020. Byene vokser, mangelen på fossilt brennstoff øker og vi står ovenfor klimaendringer vi ikke kan overse. Vi i Volkswagen vil ta en lederrolle i arbeidet for å redusere skadelige utslipp gjennom full satsing på elektrisk mobilitet. Vår ambisjon er at alle nye Volkswagen personbiler vi selger i Norge skal være elektriske allerede fra år 2025.  

Vi har laget et eget lite elbil-univers her med alt av nyttig informasjon rundt elbiler som rekkevidde, besparelser, plug in hybrider, lading hjemme og hurtiglading mm. 

Vil du bli oppdatert på Volkswagen I.D?

Volkswagen I.D Konsept

Vil du at vi skal holde deg oppdatert når vi har mer informasjon om vår kommende Volkswagen I.D?

Hurtiglading av elbil og lading hjemme

Lading av elbil er antakelig mye enklere enn du tror.
Hurtiglading av elbil hjemmelader Volkswagen

Du kan lade elbilen ved mange offentlige parkeringsplasser, på jobb, ved hurtigladestasjoner når du er på farten, eller hjemme med en trygg og praktisk hjemmeladestasjon. Her får du oversikt over de ulike lademulighetene du har for elbilen. 

Hvilke fordeler har jeg med en elbil?

Det er mange fordeler med elbil, både for deg og for miljøet.
Fordeler med elbil besparelser miljøvennlig

Med elbil sparer du miljøet for støy og utslipp, samtidig som du at du sparer kostnader gjennom fri bompassering, lavere driftskostnader, gratis parkering enkelte steder, moms- og avgiftsfritak og mye mer. 

Derfor er e-Golf beste elbil i test

Se oversikt og innhold i elbiltester gjort av mediene.
Beste elbil e-Golf elbiltest

e-Golf er beste elbil i test i flere medier. Høydepunkter som blir trukket frem er komfort og sikkerhet, i tillegg til at du kjører e-Golf som en helt vanlig bil. e-Golf har også best batterigaranti av alle elbiler som tlbys i Norge, i følge Forbrukerrådets vurdering.

Snarveier.