VW elbil univers ID.3

Velkommen til Volkswagens elbil-univers

Velkommen til vårt lille elbil-univers med alt av nyttig informasjon rundt elbiler som rekkevidde, fremtidige konseptbiler, bærekraft, lading av elbil hjemme og hurtiglading mm.

Velkommen til vårt lille elbil-univers med alt av nyttig informasjon rundt elbiler som rekkevidde, fremtidige konseptbiler, bærekraft, lading av elbil hjemme og hurtiglading mm.

Vår ambisjon

VW Volkswagen ID.4 sett fra siden på et fjell

Vi som skal utvikle morgendagens fremkomstmidler har et stort ansvar overfor mennesker og miljøet. Volkswagen er seg sitt ansvar bevisst og utvikler nye elbiler samtidig som vi hjelper den enkelte bileier ved å tilrettelegge for elbilbruk i hverdagen. Byene vokser, mangelen på fossilt brennstoff øker og vi står ovenfor klimaendringer vi ikke kan overse. Vi i Volkswagen vil ta en lederrolle i arbeidet for å redusere skadelige utslipp gjennom full satsing på elektrisk mobilitet. Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Vår ambisjon er at alle nye Volkswagen personbiler vi selger i Norge skal være elektriske allerede fra år 2025.

Les mer om våre tiltak

Våre elbiler i dag

Våre elbiler dekker ulike behov for rekkevidde, plass og praktiske løsninger. Se og bli kjent med våre elbiler.

Våre ladbare hybrider

Elektrisk kjøring i hverdagen og bensinmotor for lengre turer i helgene. I våre ladbare hybrider kan du kombinere du det beste fra to verdener.

ID.-familien. Elbil for alle

Konsept-elbilene i ID.-familien tilbyr alt du kan forvente av elektrisk mobilitet i fremtiden; De er elektriske, strømgjerrige, har lang rekkevidde og tilbyr fleksible løsninger for familier med stort plassbehov. 

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt1 selskap innen 2050.

ID. Drivers Club

Kjører du en elbil i ID.-familien? Da har du ikke bare valgt en elbil for fremtiden, du får også tilgang til det eksklusive Facebook forumet ID. Drivers Club. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på modellene i ID.-familien.