Volkswagen VW e-Golf elbil lakkbeskyttelse til bil
Tips og råd

Solskjerming, bagasjeromsmatte, beskyttelsesfilm og lakkbeskyttelse til din bil

Tips og råd

Solskjerming, bagasjeromsmatte, beskyttelsesfilm og lakkbeskyttelse til din bil

Visste du at Volkswagen også kan ettermontere perfekt solskjerming til bilen din? Eller at matter til bagasjerom og kupe, lakkbeskyttelse og beskyttelsefilm er en smart investering? Du kan spørre din Volkswagen‑forhandlerOpens an external link om mer enn du kanskje tror.

Et barn sover sitter i en bilstol i en Volkswagen e-Golf

– Lille William liker å kjøre bil, da faller han raskt til ro. Men sol i øynene er irriterende, han myser og finner ikke roen, forteller mamma Henriette Skridshol.

Derfor kjøpte hun solskjermer til å feste i bakvinduene på sin e-Golf. Problemet var bare at solen smatt forbi på sidene – og at det ikke var mulig å åpne vinduene med solskjermene på. Tre måneder gamle William var ikke fornøyd...

Originalt har bedre passform

– Da ringte jeg Nasar. De originale skjermene koster litt mer, men passformen er perfekt. Det gir også bedre gjennomsyn, og vinduene kan åpnes med skjermene montert. Ikke minst er også bakruten dekket – nå koser William seg på biltur, sier Henriette. 

Nasar Anweri er markedssjef hos Møller Bil Jessheim, men også den som monterte solskjermene for Henriette. Hos Møller Bil Jessheim har kundene én person å forholde seg til, og ett sted som sørger for alt du trenger. 

Et barn sover i en bilstol i baksetet på en Volkswagen e-Golf elbil med solskjerm

Vi forhandlere kan dette

– Om man velger å montere biltilbehør på egen hånd, og ikke kjenner til modellen eller har kompetansen, kan det kreve både tid og ressurser. Hver enkelt modell er forskjellig, og med uoriginale deler risikerer man å måtte klippe eller lakkere før de festes. Med originale deler unngår du slike tilpasninger. Vi forhandlere kan detteOpens an external link, forklarer Nasar.

Siden Nasar har vært Henriettes kundekontakt fra før den nye bilen ble kjøpt, har han også kunnet gi flere gode råd for å tilpasse e-Golfen til hennes bruk.