--:--

Norges mest populære arbeidsplassfem hjul

I over 17 år har vi laget Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Nå har vi endelig laget noe for alle dere som sitter fast i kontorjobber. Vår helt nye kontorstol er fullstappet med mye av det som gjør Volkswagen Nyttekjøretøy så godt likt av våre kunder.

I over 17 år har vi laget Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Nå har vi endelig laget noe for alle dere som sitter fast i kontorjobber. Vår helt nye kontorstol er fullstappet med mye av det som gjør Volkswagen Nyttekjøretøy så godt likt av våre kunder.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol vinkel

Følelsen av bil

Stolen er designet for å gi de som jobber på kontor en følelse av hvordan det er å ha en varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy som arbeidsplass – både utvendig og innvendig. Du kan kjøre, tute og høre på musikk. Ja, til og med blinke når du skal svinge inn til møterommet. Vi kan dessverre ikke si at kjøreegenskapene kan sammenliknes med ekte vare. Heldigvis har vi ikke sluttet med varebiler.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol aluminiumsfelger

Effektiv gjennom kontorlandskapet

Med en rekkevidde på inntil 12 km kan du suse frem og tilbake til kaffemaskinen og møter gjennom en hel dag. Og med en topphastighet på hele 20 km/t er du garantert først i kantinekøen. Er du ute etter noe som får deg litt lenger? ID. Buzz Cargo har en rekkevidde på inntil 423 km.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol infotainmentskjerm og led lys

Hold sjefen på avstand

Kontoret kan være et risikabelt sted, med sjefer og kollegaer som hele tiden sniker seg innpå deg. Med kontorassistenter som ryggekamera og 360° sensorer har du full oversikt over alle trusler og forstyrrelser. Er du mer opptatt av sikkerhet i trafikken? Få full oversikt over alle våre assistentsystemer her.

En stol med det beste fra våre varebiler

Nyttelast på kontoret

Stolen har et hendig varerom i ryggen på hele 0,005 m3. Dere har du plass til både bærbar PC, årsrapporter og andre kontorrelevante dokumenter. Skal du frakte ekstra mange dokumenter fra A til B er stolen selvfølgelig utstyrt med tilhengerfeste.

Skal du helst frakte enda litt mer? Volkswagen Crafter byr på et lasteromsvolum på opptil 18,4 m3.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol mappeholder

Lys opp din mørke hverdag

vw kontorstol

LED-striper preger hele stolens ytre, og gir den gjenkjennelige Volkswagen-looken. Med hovedlysene kan du lyse opp selv den mørkeste overtidskvelden. Og skulle det plutselig bryte ut jobbfest er det lett å bli midtpunkt med stemningsskapende festlys.

Til tross for ID-aktige lys er den ikke godkjent for bruk på veien. Ta heller en titt på ID. Buzz Cargo, med enda tøffere LED-lys. 

SE HVORDAN VI LAGDE STOLEN

Fra drivlinje og fresing av felger, til LED-lys og underholdningssystem. Det er kanskje ikke helt som en varebil, men det er ikke bare-bare å lage en kontorstol heller.