--:--

Norges mest populære arbeidsplassfem hjul

I over 17 år har vi laget Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Nå har vi endelig laget noe for alle dere som sitter fast i kontorjobber. Vår helt nye kontorstol er fullstappet med mye av det som gjør Volkswagen Nyttekjøretøy så godt likt av våre kunder.

I over 17 år har vi laget Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Nå har vi endelig laget noe for alle dere som sitter fast i kontorjobber. Vår helt nye kontorstol er fullstappet med mye av det som gjør Volkswagen Nyttekjøretøy så godt likt av våre kunder.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol vinkel

Følelsen av bil

Stolen er designet for å gi de som jobber på kontor en følelse av hvordan det er å ha en varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy som arbeidsplass – både utvendig og innvendig. Du kan kjøre, tute og høre på musikk. Ja, til og med blinke når du skal svinge inn til møterommet. Vi kan dessverre ikke si at kjøreegenskapene kan sammenliknes med ekte vare. Heldigvis har vi ikke sluttet med varebiler.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol aluminiumsfelger

Effektiv gjennom kontorlandskapet

Med en rekkevidde på inntil 12 km kan du suse frem og tilbake til kaffemaskinen og møter gjennom en hel dag. Og med en topphastighet på hele 20 km/t er du garantert først i kantinekøen. Er du ute etter noe som får deg litt lenger? ID. Buzz Cargo har en rekkevidde på inntil 423 km.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol infotainmentskjerm og led lys

Hold sjefen på avstand

Kontoret kan være et risikabelt sted, med sjefer og kollegaer som hele tiden sniker seg innpå deg. Med kontorassistenter som ryggekamera og 360° sensorer har du full oversikt over alle trusler og forstyrrelser. Er du mer opptatt av sikkerhet i trafikken? Få full oversikt over alle våre assistentsystemer her.

En stol med det beste fra våre varebiler

Nyttelast på kontoret

Stolen har et hendig varerom i ryggen på hele 0,005 m3. Dere har du plass til både bærbar PC, årsrapporter og andre kontorrelevante dokumenter. Skal du frakte ekstra mange dokumenter fra A til B er stolen selvfølgelig utstyrt med tilhengerfeste.

Skal du helst frakte enda litt mer? Volkswagen Crafter byr på et lasteromsvolum på opptil 18,4 m3.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy kontorstol mappeholder

Lys opp din mørke hverdag

vw kontorstol

LED-striper preger hele stolens ytre, og gir den gjenkjennelige Volkswagen-looken. Med hovedlysene kan du lyse opp selv den mørkeste overtidskvelden. Og skulle det plutselig bryte ut jobbfest er det lett å bli midtpunkt med stemningsskapende festlys.

Til tross for ID-aktige lys er den ikke godkjent for bruk på veien. Ta heller en titt på ID. Buzz Cargo, med enda tøffere LED-lys. 

SE HVORDAN VI LAGDE STOLEN

Fra drivlinje og fresing av felger, til LED-lys og underholdningssystem. Det er kanskje ikke helt som en varebil, men det er ikke bare-bare å lage en kontorstol heller.

--:--

Prøvekjøring 

Stolen finnes dessverre kun som utstillingsmodell, fordi vi alltid setter kunder som faktisk trenger varebiler i førersetet. Men den vil være tilgjengelig for prøvekjøring på ulike lokasjoner. Følg med fremover på hvor den er i våre sosiale mediekanaler.

Standardutstyr

Stolen har blant annet følgende standardutstyr:

 • Elektrisk motor (12 km rekkevidde)
 • Komfortabelt sete med brodert Volkswagen-logo
 • Setevarmer og touch display
 • Lekkert eksteriør i metallic lakk
 • Ryggekamera og 360 grader sensor
 • Høyttalere og underholdningssystem med sanger som gir deg ut-på-tur-følelsen
 • Tohjulstrekk (heldigvis tilbyr vi varebiler med firehjulstrekk)
 • 4’’ felger i solid aluminium og pedaler med styring
 • LED-lys, blinklys og jobbfest-lys
 • Signalhorn og USB-lader
 • Avtagbart, ladbart batteri
 • Varerom på 0,005 m3 og tilhengerfeste

Visste du at: Våre varebilmodeller har også et rikt utvalg av standardutstyr bakt inn i prisen.

Det er nok fortsatt hakket bedre å ha en
av våre varebiler som arbeidsplass.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.