vw id7 harman kardon

Skreddersydd lyd fra Harman Kardon

Få unike lydopplevelser i bilen med et førsteklasses lydsystem fra Harman Kardon som er spesielt tilpasset Volkswagen sine elektriske modeller. Lydsystemet fra Harman Kardon  sørger for lydkvalitet av ypperste klasse i bilen, uansett hvor du kjører.

Avansert lydteknologi

Harman Kardon lar deg velge mellom fire lydinnstillinger: PURE, RELAX, SPEECH og VIBRANT. Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse av innstillingene.

Brukergrensesnittet for lydinnstillingen PURE fra Harman Kardon

PURE – ren klang

Lydinnstillingen PURE gir deg en ren og klar lydopplevelse. Lyden er balansert og autentisk – her er ingenting lagt til eller fjernet. Vil du høre musikk med en ren og naturlig klang, er det denne innstillingen du skal velge.

Brukergrensesnittet for lydinnstillingen RELAX fra Harman Kardon

RELAX – avslappende

Foretrekker du dempet lyd, bør du velge RELAX. Denne innstillingen er ideell når du vil kjøre rolig og avslappet med musikk i bakgrunnen.

Brukergrensesnittet for lydinnstillingen SPEECH fra Harman Kardon

SPEECH – klar tale

Lydinnstillingen SPEECH passer perfekt når du vil høre tale klart og tydelig, f.eks. når du lytter til radio, podkast og lydbok. Med denne innstillingen kan du lytte til tale over lengre tid uten at du trenger å anstrenge deg for å få med deg det som blir sagt.

Brukergrensesnittet for lydinnstillingen VIBRANT fra Harman Kardon

VIBRANT – dynamisk

Med VIBRANT får du lyd med kraft og energi. Liker du fyldig lyd, anbefaler vi VIBRANT-innstillingen. Den passer perfekt for moderne, dynamisk musikk.

Lydsystemet fra Harman Kardon gjengir alle nyansene i lyden. Både musikk og tale høres like naturlig ut som om du var til stede.
Lyd i bil blir ikke bedre enn dette. I tillegg skiller Fraunhofer Sonamic Panorama-algoritmen de enkelte lydkildene i et stereoopptak fra hverandre og fordeler dem jevnt i et U-formet lydbilde som omgir deg og passasjerene dine.

Hvis du er opptatt av god lyd, bør du utstyre din Volkswagen med Hardman Kardon og sikre deg en helt ny lydopplevelse i bilen.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.