vw 5 + originalservice

Volkswagen 5+ Originalservice

Volkswagen 5+ Originalservice er en prisgunstig service for deg med en Volkswagen som er eldre enn 5 år. Vi bruker kun Volkswagen originale deler og utfører arbeidet i henhold til serviceprogrammet fra fabrikken for å ivareta bilens servicehistorikk. Utfører du service på din bil hos våre merkeverksteder får du fem år/100 000 km garanti på bildeler og utført arbeid

Vil tilbyr både liten og stor 5+ Originalservice, og våre bilmekanikere hjelper deg å vurdere hvilken din bil eller varebil trenger. Faktorer som kjøretøyets alder, kilometerstand og servicehistorikk spiller inn, men som hovedregel inntreffer de to annenhver gang. Kontakt ditt Volkswagen-merkeverksted og la bilen din forbli en Volkswagen ved å utføre neste service hos oss!

Liten service

Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. Inneholder grunnservice, og omfatter olje- og oljefilterskift (bensin-og diesel) samt kontrollpunkter tilpasset din modell.

Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.

Stor service

Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. Inneholder grunnservice, og omfatter olje- og oljefilterskift (bensin-diesel) samt kontrollpunkter tilpasset din modell.

I tillegg inkluderes; tennplugger (bensin), dieselfilter (diesel), bremsevæske og pollenfilter hvis det er relevant iht. fabrikkens spesifikasjoner.

Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.

Priser

<b>Priser[@DIS_originalservice]</b><br>

Modell

Liten Service

Stor Service

Personbiler

3 490

5 490

e-Golf

1 990

4 490

e-up!

1 990

4 490

Caddy

3 490

5 490

Transporter

4 490

7 490

Amarok

4 490

7 490

Personbiler

e-Golf

e-up!

Caddy

Transporter

Amarok

1.
Gjelder bil som er eldre enn fem år. Avhengig av kjørelengde siden siste service, bilens alder og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider. Gjelder for bestilling av time frem til og med 28.02.2024. 

Opprett avtale

Kontakt forhandler for mer informasjon om priser og opprettelse av avtale. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.