Service

Møller Bil Bryn

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Møller Bil Bryn AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Mandag - Fredag
07:00 - 17:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
Våre ansatte

Hvordan kan vi hjelpe deg?

På tide med en sjekk?
Bestill servicetime digitalt
Nærmer fristen seg?
Bestill time til EU-kontoll
Fått steinsprut?
Bestill reparasjon eller skift av frontrute

Viktig informasjon om større endringer hos Møller Bil Bryn.

1. februar flyttet vår salgsavdelingen for Volkswagen Nyttekjøretøy til Møller Bil Ryen.
1. mars flytter salgsavdeling Volkswagen personbil, service og verksted for Volkswagen Nyttekjøretøy samt avdeling PDS (Profesjonell DeleService) til Møller Bil Ryen.

Som en del av en større strukturell endring vil det gjennom 2024 bli større endringer hos Møller Bil Bryn. Utover at du i fremtiden skal besøke oss på Ryen og ikke på Bryn, så vil dette ikke innebære større praktiske endringer for ditt kundeforhold. Etter flyttingen vil du forholde seg til dine faste kontakter i Møller Bil, som da vil befinne seg på et nyrenovert og topp moderne anlegg på Ryen.

Våre populære tjenester

25% rabatt på bilpleieprodukter

Frem til 30. april får du 25% rabatt på bilpleieprodukter fra Autoglym og Selaclean. Produktene er skånsomme mot lakken og effektive for fjerning av veisalt og smuss. Vi har et godt utvalg av produkter i butikken - ta turen innom.

Reparasjon eller skift av frontrute

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom skaden utvikler seg kan det fører til at hele frontruten må skiftes. Vi benytter kun originale Volkswagen bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Om frontruten må byttes vil du normalt belastes en egenandel, avhengig av forsikringsavtalen din.

Kr 0 for frontrutereparasjon
Gjelder ved kasko/delkasko.

Innbyttekampanje:
Få minst kr 20 000 for bilen din*

Hos Møller Bil gjør du et trygt bilkjøp. Alle våre bruktbiler er grundig sjekket og leveres bl.a. med tilstandsrapport, garantert kilometerstand, bruktbilgaranti og bytterett.

* Innbyttekampanjen gjelder tom 31. mars 2024 og gjelder ved kjøp av bruktbil. Det forutsettes at din innbyttebil er EU-godkjent i minst tre måneder, har to sett hjul og to sett nøkler.

Velkommen til Møller Bil Bryn

Hos Møller Bil Bryn tilbyr vi service og reparasjoner av Volkswagen personbil, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift eller dekkskift. Som en autorisert Volkswagen-forhandler har vi spesialutdannede teknikere og tilgang til fabrikkens eksperter. Vi tilbyr også et stort utvalg av deler og tilbehør til din bil.

I tillegg har har vi bruktbilavdeling med et stort utvalg nyere brukte biler i alle prisklasser. Hos Møller Bil Bryn gjør du et trygt bilkjøp. Alle våre bruktbiler er grundig sjekket og leveres bl.a. med tilstandsrapport, garantert kilometerstand, bruktbilgaranti og bytterett.

Kontakt oss

Du kan også være interessert i

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. We / VW Connect Plus lisens må aktivt forlenges av kunde etter 2 år for år 3. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.