Begrenset antall ID.7

  Mobile er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Begrenset antall ID.7 for rask levering!

  Med flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Nå har vi et begrenset antall ID.7 Pro Exclusive klare for rask levering. Bilene er godt utstyrt med blant annet Easy Open/Close sensorstyrt bakluke, dynamiske LED-Matrix frontlykter og dynamisk lysassistent.
  Et bilde som viser tilbudet
  Nye ID.7 Pro Exclusive fra kr 559 000*
  inkl. vinterhjul, hengerfeste og mye utstyr!

  Bilene er godt utstyrt med blant annet:

  • Innfellbart hengerfeste
  • Vinterhjul med originale Volkswagen felger
  • Metallic lakk
  • Eksteriørpakke: Mørke ruter fra B-søyle og bakover, Easy Open/Close sensorstyrt bakluke, Dynamiske LED-Matrix frontlykter, Dynamisk lysassistent, LED-lyslist mellom frontlykter og 3D LED-baklykter med dynamiske blinklys
  • Interiørpakke: Comfortseter i velour, massasjeseter foran, ErgoAktive seter foran med memoryfunksjon, samt dørpaneler og øvre del av instrumentpanel i kunstskinn Soul

   Du sparer over kr 50 000

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder begrenset antall biler.

  * Pris gjelder bil ferdig levert forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.