Gode tilbud på nyheten ID.7

  Gromstad Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  ID.7 Pro Exclusive med mye utstyr inkludert

  Nye ID.7 er vårt elektriske flaggskip som setter en ny standard for helelektriske ytelser i ID.-familien. ID.7 er en romslig personbil med stor bakluke, helt nytt førermiljø og overlegen plass. I tillegg til mye ekstrautstyr inkludert er ID.7 Pro Exclusive en lekker bil med mange intuitive funksjoner som bør prøvekjøres.
  Et bilde som viser tilbudet
  Fra kr 583 900*
  Inkl. mye utstyr som standard

  Nye ID.7 har mye utstyr som standard

  - Dynamiske LED-Matrix hovedlys
  - Dynamisk lysassistent
  - Mørke ruter bak
  - 3D LED baklykter med dynamisk blinklys
  - 19” Hudson alufelger
  - AR Head-UP Display
  - 15” Infotainmentskjerm
  - 8 + 1 høytalere
  - Navigasjon Discover Pro
  - Forvarming av batteri ved hurtiglading
  - Ryggekamera
  - Adaptiv Cruisekontroll
  - 3 soners Air care climatronic
  - Elektriske seter

  ID.7 er vårt nye flaggskip

  Interiøret i ID.7 er helt nytt og noe for seg selv, her finner du materialer som gjør at du umiddelbart følger deg hjemme, og skjønner at ID.7 er gjennomtenkt, både med tanke på ergonomi og bærekraft. ID.7 byr rett og slett på en helt ny kjøreopplevelse i ID. klassen.

  Den har lang rekkevidde, rask lading og mye utstyr inkludert som standard.

  Betingelser og forutsetninger

  Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Frakt og levering til Arendal tilkommer. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWh/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.