Gromstad kampanje på ID. Buzz Cargo Pluss

  Gromstad Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Norges mest solgte varebil

  Volkswagen ID. Buzz Cargo er norges mest solgte varebil og den er selvsagt 100% elektrisk. ID. Buzz Cargo setter en ny standard i elvarebilsegmentet med en elektrisk rekkevidde på inntil 422 km. ID. Buzz Cargo er bygget og utviklet som elbil fra bunnen av, noe som gir fantastiske kjøre og bruksegenskaper samtidig som den byr på moderne teknologi, rask lading og et økonomisk bilhold. Med ID. Buzz Cargo får du en romslig og kompakt varebil med plass til 2 europaller, en kraftig elmotor på 286 hestekrefter, et varerom på 3,9 m3 og mulighet for opptil 1 200 kg tilhengervekt. Opplev ID. Buzz Cargo - prøv den i dag.
  Et bilde som viser tilbudet
  Kampanjepris kr 560 281 ekskl. mva

  ID. Buzz Cargo Pluss leasingtilbud

  Nå kun kr 4 990 pr mnd*
  Startleie kr 85 000 | Leieperiode 3 år/45 000 km. Priser ekskl. mva

  Følgende er inkludert i prisen
  - Candy white farge
  - Navigasjonssystem ”Discover Pro”
  - Parkeringssensorer foran og bak
  - Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
  - Ryggekamera med dynamiske støttelinjer

  Pluss pakke nå til kr 0 (verdi kr 50 650)
  Lyspakke
  - LED Matrix hovedlys
  - Fjernlysassistent
  - Automatisk nærlyskontroll m.m)

  Keylesspakke
  - Avansert nøkkelfri åpning/låsing og start.
  - SAFELOCK
  - Alarm

  - Svingbart tilhengerfeste
  - 2 års serviceavtale med fri km.

  Tekniske data
  - 286 hk elmotor
  - Inntil 170 kW hurtiglading
  - 1 200 kg tilhengervekt
  - 3.9 m3 lasterom

  Alle priser og sparebeløp er ekskl. mva.

  Setter ny standard i elvarebilsegmentet

  Setter ny standard i elvarebilsegmentet

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder til og med 31.07.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodellene. Frakt og levering til Arendal tilkommer.

  Pris gjelder bil levert fra forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 17.2 kw/100 km WLTP. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  * Startleie kr 85 000. Totalpris kr 264 640. Totalpris vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Pris gjelder bil levert forhandler. Alle priser er eksl. mva. etalberingsgebyr og termingebyr tilkommer.

  Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.