Nå kan den bestilles!

  Gumpens Auto Mandal AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Familiebilen ID.7 GTX stasjonsvogn med firehjulstrekk!

  Nå kan du bestille den mest kraftfulle stasjonsvognen Volkswagen noensinne har produsert. Denne elektriske familiebilen vil nok bli en favoritt hos mange. ID.7 GTX stasjonsvogn har to elektriske motorer som kombinerer lang rekkevidde, rask ladehastighet, høy effekt og 4MOTION firehjulstrekk. Familier med stort plassbehov kan nyte godt av den klasseledende sikkerheten og svært romslige interiøret.
  Et bilde som viser tilbudet
  Pris fra kr 579 400*

  Utvalgte høydepunkter:

  • 4MOTION firehjulstrekk gir deg godt grep hele året og kan tilpasses med fire ulike kjøreprofiler.
  • Rekkevidde inntil 581 km.
  • To elektriske motorer på 340 hk*** og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,5 sekunder****.
  • Inntil 605 liter bagasjeplass. Med nedslåtte bakseter øker volumet til 1 714 liter.
  • Oppvarmet 3-ekers multifunksjonsratt i skinn med touch kontroll, røde detaljer og GTX-logo.
  • Oppvarmede seter foran og isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible) leveres som standard.
  • ErgoActive Premium-seter med massasjefunksjon og dynamisk klimaregulering.

  Kampanjetilbud ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn

  Frem til 31. august har vi et ekstra godt tilbud på den velutstyrte ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn. Du kan velge mellom 2,99%** kampanjerente eller komplette originale vinterhjul og serviceavtale 3 år/fri km inkludert i prisen.
  Et bilde som viser tilbudet
  Fra kr 599 900*. Få med kampanjerente eller vinterhjul og serviceavtale inkludert i prisen. Kundefordel kr 38 072.

  Attraktiv utstyrsvariant

  I tilllegg til alt standardutstyr for ID.7 GTX har utstyrsvarianten Exlusive følgende utstyr inkludert:

  • Metallic lakk
  • Komfortpakke:
   - 3-soners klimaanlegg
   - Oppvarmet ratt / rute
   - Batterioppvarming
  • Eksteriørpakke+:
   - DCC adaptiv understell
   - Easy open sensorstyrt el. bakluke
   - Støyisolerende sideruter foran
  • Assistentpakke:
   - Travel Assist
   - 360 graders områdekamera
  • Interiørpakke+:
   - Elektriske forseter med massasje og klimatisering
   - Dørpaneler i kunstskinn
   - Harman Kardon lydanlegg 700W med 12 høyttalere inkl. subwoofer
   - Sidekollisjonsputer bak og setevarme i ytre seter bak

  Større plass gir nye muligheter

  Større plass gir nye muligheter

  Betingelser og forutsetninger

  Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 16,7 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Rentetilbudet gjelder kun ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn. Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,40%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

  *** Maksimal ytelse bestemt i henhold til UN-GTR.21. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.

  **** Oppnås ved den angitte maksimale effekten. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.