ID. Buzz Cargo Pluss

  Gumpen er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Leasing kampanje

  I ID. Buzz Cargo Pluss får du en godt utstyrt, helelektrisk varebil med inntil 422 km rekkevidde, inntil 170kW ladeeffekt og mulighet for tre seter. Dette er det beste varbilkjøpet på markedet akkurat nå!
  Et bilde som viser tilbudet
  Leasing fra kr 3 990 pr mnd* ekskl. mva
  Totalt kr 248 520

  Velg startleien som passer best:

  Startleie kr 0
  Kr 6 990* /mnd | Totalt kr 256 235
  Forutsetter 3 år/45.000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Priser er eks mva, termingebyr og etableringsgebyr. Totalprisen vil variere med rentenivået.
  Startleie kr 50 000
  Kr 5 490*/mnd | Totalt kr 242 520
  Forutsetter 3 år/45.000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Priser er eks mva, termingebyr og etableringsgebyr. Totalprisen vil variere med rentenivået.
  Startleie kr 100 000
  Kr 3 990*/mnd | Totalt kr 248 520
  Forutsetter 3 år/45.000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Priser er eks mva, termingebyr og etableringsgebyr. Totalprisen vil variere med rentenivået.

  • Candy White lakk
  • Skyvedør på venstre og høyre side
  • Lakkerte støtfangere
  • Oppvarmet ratt
  • Robust setetrekk: Tettvevd stoff som er mindre utsatt for smuss og slitasje
  • Navigasjonssystem
  • Svingbart tilhengerfeste
  • LED-Matrix hovedlys
  • Fjernlysassistent
  • Adaptive cruise control
  • Keyless entry
  • Ryggekamera med dynamiske støttelinjer
  • 18” vinterhjul
  • Serviceavtale 3 år / 45.000 km

  Kjøp ID. Buzz Cargo Pluss fra kr 527 360 ekskl. mva

  Folkevognbussens legendariske design lever videre i den nye ID. Buzz. ID. Buzz Cargo tilbyr en effektiv og kompakt løsning for transportbehov, med kapasitet til å frakte 2 europaller. Varebilen skilter med et lasterom på 3,9 kubikkmeter og en nyttelastkapasitet på 633 kg. Med en imponerende rekkevidde på opptil 422 km, er denne modellen også utstyrt for å håndtere tilhengere opp til 1000 kg.

  Betingelser og forutsetninger

  Kampanjen gjelder tom. 30.06.2024.

  * Alle priser er eks mva, termingebyr og etableringsgebyr. Totalprisen vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45.000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodell. Kampanjen kan ikke kombineres med storforbrukeravtale. Kontakt oss for et tilbud i storforbrukeravtale/BB-avtale.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.