ID.3 Pro Highline

  Gromstad Bil & Båt AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Sommerkampanje på nye ID.3 Pro Highline

  ID.3 Pro Highline er en romslig og kompakt elbil med lang rekkevidde. Modellen er godt utstyrt med blant annet dynamiske LED-Matrix frontlykter, ryggekamera, nøkkelfri åpning/låsing og tyverialarm for å nevne noe. Nå har vi kampanjetilbud på leasing og kjøp. Sjekk ut tilbudene.
  Et bilde som viser tilbudet
  kampanjepris kr 373 000*

  ID.3 Pro Highline leasingtilbud

  Inkludert vinterhjul på originalfelger og serviceavtale 2 år/fri km
  Et bilde som viser tilbudet
  Fra kr 2 490 pr mnd** Totalt kr 189 380

  Utstyr inkludert ved leasing:

  • Vinterdekk med 18” Volkswagen Loen aluminiumsfelger
  • Sommerdekk med 18” «East Derry» lettmetallfelger
  • Eksteriørpakke: Dynamiske LED-Matrix frontlykter, dynamisk lysassistent, LED stripe i frontgrill, LED baklys med dynamiske blinklys og mørke vinduer bak
  • Førerassistentpakke: Ryggekamera skjult i Volkswagen logo bak, Keyless Access nøkkelfri åpning og låsing med startknapp, tyverialarm med innvendig bevegelsessensor, proaktiv passasjerbeskyttelse og belyste dørhåndtak utvendig

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene varer tom. 31.08.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 15,0 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Startleie/etabl.geb kr 99 740. Forutsetter 3 år/30 000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Totalprisen vil variere med rentenivået. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Leasing av elbil til totalsum under kr 500 000 er per i dag fritatt for MVA; men MVA kan tilkomme i leieperioden.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.