Gromstad kampanje på ID.3

  Gromstad Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Nye og oppgraderte ID.3 Pro Highline. Spar nå kr 51 800

  Som første modell i Volkswagens ID.-familie ble ID.3 på kort tid en bestselger i Norge. Nye ID.3 er nå oppgradert, både på innsiden og utsiden. ID.3 Pro Highline har WLTP-rekkevidde på inntil 430 km, 204 hk, 58 kWh netto batteripakke og Bagasjeromsvolum på 385 liter. Dette er en bil du bør prøve!
  Et bilde som viser tilbudet
  Kampanjepris kr 372 600*
  Inkludert vinterhjul på alufelg

  - Nytt forbedret interiør
  - 12” Discover Max navigasjonssystem
  - Varmeisolerende frontrute
  - 4 høytalere + senterhøytaler
  - Delt bakseterygg 60/40
  - ISOFix barnesete feste for i-Size foran og bak

  Highline pakke inkluderer
  Eksteriørpakke:
  - Dynamiske LED-Matrix frontlykter
  - Dynamisk lysassistent
  - LED stripe i frontgrill
  - LED baklys med dynamiske blinklys
  - Mørke vinduer bak

  Førerassistentpakke:
  - Ryggekamera skjult i Volkswagen logo bak
  - Keyless Access nøkkelfri åpning og låsing
  - Tyverialarm med innvendig bevegelsessensor
  - Proaktiv passasjerbeskyttelse
  - Belyste dørhåndtak utvendig
  - Parkeringsassistent

  - Metallic lakk
  - 18” Lettmetallfelger ”East Derry” sommerhjul

  ID.3 Pro Highline leasingtilbud

  ID.3 Pro Highline er en godt utstyrt modell og i tillegg inkluderer vi 18” vinterhjul på alufelg og skvettlapper foran ved leasing.
  Nå kun kr 2 890 pr mnd**
  Totalt kr 188 580 | Startleie kr 84 540 inkl. etab.gebyr | Avtale 3 år/45 000 km.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder til og med 27.03.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodellene.

  * Pris gjelder bil levert fra forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 15,3 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Startleie/etabl.geb kr 84 540 Totalprisen vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Leasing av elbil til totalpris eks. avgifter under kr 500.000 er per i dag fritatt for MVA, men MVA kan tilkomme i leieperioden.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.