ID.4 Pro 4MOTION Highline

  Gromstad Bil & Båt AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Sommerkampanje på ID.4 Pro 4MOTION Highline

  Modellen er godt utstyrt med blant annet Design-og lyspakke, interiørpakke Style og Easy Open/Close sensorstyrt bakluke for å nevne noe. Nå har vi kampanjetilbud hvor vi inkluderer vinterhjul og serviceavtale uansett om du ønsker å kjøpe eller lease . Sjekk ut tilbudene.
  Et bilde som viser tilbudet
  Kampanjepris kr 499 900*
  inkludert vinterhjul og serviceavtale 2 år/fri km

  Leasingtilbud oppgraderte ID.4 med firehjulstrekk

  ID.4 Pro 4MOTION Highline er en godt utstyrt og romslig familie-SUV med firehjulstrekk som sikrer unik fremkommelighet sommer som vinter. Ved leasing inkluderer vi bl.a. elseter med minne, svingbart tilhengerfeste, vinterhjul på alufelg og serviceavtale 2 år/fri km.
  Et bilde som viser tilbudet
  fra kr 3 490 pr mnd** Totalt kr 256 115
  Inkludert vinterhjul med originale felger og serviceavtale 2 år/fri km

  • Komfortpakke: midtkonsoll med ambientebelysning, 2 koppholdere og deksel over oppbevaringsrom og utskiftbare innsatser, Air Care 2-soners Climatronic, 2 USB-C uttak i midtkonsoll til lading/data og i midtkonsoll bak til lading, oppvarmet multifunksjonsratt i skinn, setevarme i forseter, oppvarmet og støydempende frontrute og oppvarmede spylerdyser.
  • Design- og Lyspakke: dynamiske LED-Matrix frontlykter med velkomstlys, 3D-LED baklykter med dynamiske blinklys og mørke sideruter- og bakrute.
  • Førerassistentpakke: ryggekamera, belyste dørhåndtak, Coming and leaving Keyless Accsess, nøkkelfri åpning og låsing og startknapp, tyverialarm med innvendig bevegelsessensor, proaktivt passasjerbeskyttelsessystem og Park Assist parkeringsassistent.
  • Infotainmentpakke: navigasjonssystem «Discover Pro» med 12,9” infotainmentskjerm og komforttelefon med induksjonslading.
  • Interiørpakke Style: setetrekk i Artvelour og kunstskinn (sidevanger, bakside og armlener) med ID. perforering på seterygg, høydejusterbart passasjersete, dørpaneler i kunstskinn, baksete med midtarmlene og skiluke, lomme øverst på seteryggen (forseter) og premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene varer tom. 31.08.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 16,3 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Startleie/etabl.geb kr. 130 475. Forutsetter 3 år/30 000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Totalprisen vil variere med rentenivået. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Leasing av elbil til totalsum under kr 500 000 er per i dag fritatt for MVA; men MVA kan tilkomme i leieperioden.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.