Nye ID.7 med gunstig rente

  Gumpen er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Nye ID.7: Volkswagens flaggskip

  Med det nye flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye firedørs coupéen byr på lang rekkevidde på inntil 613 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjeromsvolum og nye intuitive funksjoner. Kontakt oss i dag for prøvekjøring og et godt tilbud.
  Et bilde som viser tilbudet
  ID.7 Pro Exclusive fra kr 580 100*

  Gunstig rente

  Ønsker du å kjøpe eller lease ID.7? Vi tilbyr 2,99%** rente på finansiering fra Volkswagen Financial Services.
  2,99%** kampanjerente

  - Lettmetallfelger «Hudson» 8 x 19” foran og 8.5 x 19”, med 235/50 R 19 dekk foran og 255/45 R 19 bak
  - Forvarming av høyvoltbatteri
  - Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
  - Hurtigladeinntak (CCS) Type 2 DC 170 kW
  - Adaptiv cruisecontrol
  - Navigasjon «Discover Pro»
  - 3-soners Air Care climatronic
  - Trådløs Apple CarPlay & Android Auto
  - DAB+
  - Coming and leaving Keyless Access, nøkkelfri åpning og låsing
  - AR Head-Up Display med projisering av viktig førerinformasjon i frontruten
  - Ryggekamera
  - 15” touch-screen fargeskjerm, stemmestyring og 8+1 høyttalere

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene varer tom 30.04.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer.

  * Pris gjelder bil levert Oslo, frakt kan tilkomme. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWh/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard.

  ** Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 024. Totalt kr 172 154. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,15%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.