• ID.7 Pro fra kr519 900
 • ID.7 Pro Exclusive fra kr546 400
 • Effekt286 hk
 • Rekkevidde inntil705 km
 • Batterikapasitet86 kWh
 • Ladeeffekt AC-lading11 kW
 • Ladetid DC-lading (10-80%)28 min
 • DrivverkBakhjulstrekk

Volkswagens flaggskip: ID.7

Med flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye firedørs coupéen med bakjulstrekk byr på lang rekkevidde på inntil 618 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjerom og nye intuitive funksjoner.

--:--

EURO NCAP: Den sikreste bilen testet i 2023

vw id7 euroncap sikkerhet

ID.7 oppnår hele fem-stjerner i EuroNCAP sin kollisjons- og sikkerhetstest i 2023, med meget god beskyttelse i alle kategorier:

 • Sikkerhet for voksne (95%)
 • Sikkerhet for barn (88%)
 • Sikkerhet for myke trafikanter (83%)
 • Sikkerhetsassistansesystemer (80%)

Les testen (ekstern lenke)Opens an external link

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id7 assistert filskifte

ID.7 er en sikker bil og har god beskyttelse av voksne, barn og myke trafikanter. ID.7 leveres blant annet med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med city nødbrems funksjon som standard.

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid. 

Bygg din ID.7

Ofte stilte spørsmål – ID.7

Be om pristilbud

Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.7.

Volkswagen tilbehør

Utstyr din bil med Volkswagen originalt tilbehør. Hos oss får du alt fra bilstoler, ladebokser, beskyttelsespakker og ekstra ladekabler.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.