vw id buzz cargo norges hyggeligste håndverker

Norges Hyggeligste Håndverker

Volkswagen Nyttekjøretøy fornyer samarbeidet

22. april 2024 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for åttende året på rad, og nå er det klart at Volkswagen Nyttekjøretøy for sjette året på rad skal spille en aktiv og synlig rolle som hovedsponsor for bransjekåringen, Norges Hyggeligste Håndverker.

Vinneren får fri leasing i tre år av en Volkswagen ID. Buzz Cargo

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Volkswagen Nyttekjøretøy er med videre som hovedsponsor. 

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget. De fleste håndverkere er avhengig av kvalitet, praktiske løsninger og kjørekomfort i arbeidshverdagen, derfor er hovedpremien i kåringen meget ettertraktet. 

- Volkswagen Nyttekjøretøy har ved utgangen av avtaleperioden i 2025 vært hovedsponsor i syv av kåringens ni år lange historie. Det viser at hovedsponsoren vår tenker langsiktig og er opptatt av å bygge gjensidig verdi over tid. Meget profesjonelt, avslutter Benjamin Husstad-Nedberg.    

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget.
Benjamin Husstad-Nedberg
Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker.

Norges største og viktigste kåring i håndverksbransjen 

Norge vil innen 2030 mangle 100 000 fagarbeidere, ifølge SSBOpens an external link. Styrke håndverksbransjen er derfor et viktig samfunnsoppdrag.

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

Om Norges Hyggeligste Håndverker

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjen
  • Kåringen arrangeres for åttende år på rad i 2024, åpner for nominasjoner etter påske, og prisutdelingen finner sted i september 
  • Rekkevidde: ca. 3 millioner nordmenn
  • Kjennskap: 56% i befolkningen, 80% blant håndverkerne
  • Engasjement: over 3800 nominasjoner og 277 000 stemmer (tall fra 2023)
  • Media: generer 200+ presseoppslag per år

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.