ID.4 GTX 4MOTION Dahles Edition jubileumskampanje

Dahles Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

ID.4 GTX 4MOTION Dahles Edition

Her får du en kombinasjon av GTI-aktig sportslighet og SUV-komfort. Dette firehjulsdrevne vidunderet med med to elektriske motorer byr på lang rekkevidde og har plass til hele familien. Dahles edition utgaven har masse attraktivt utstyr, og med alle de nye oppgraderingene på ID.4 GTX 4MOTION er dette en bil som absolutt leverer på sikkerhet, sportslig kjøreglede og mye plass.
Et bilde som viser tilbudet
Jubileumspris fra kr 549 900*

Leasingkampanje ID.4 GTX Dahles Edition

Nå tilbyr vi gunstig leasing til godt utstyrte Dahles edition. Sjekk ut tilbudet og bestill gjerne prøvekjøring av denne sportslige SUV-en.
Fra kun kr 3 990 pr mnd**
Totalt kr 271.180

- LED-Matrix frontlykter
- Metallic lakk
- Varmepumpe og varme i ratt
- Navigasjonssystem
- Svingbart tilhengerfeste
- Førerassistentpakke: ryggekamera, keyless access, parkeringsassistent
- Serviceavtale 3 år/45 000 km
- Komplette 19” vinterhjul

ID.4 GTX 4MOTION er blitt forbedret og inkluderer nå forvarming av høyvoltsbatteriet, som gir lengre rekkevidde. I tillegg har ladehastigheten og effekten økt betydelig, dermed raskere lading og bedre ytelse på veien. En ny infotainmentskjerm på 12,9 tommer gir deg tilgang til alle de viktigste funksjonene og informasjonen du trenger mens du er på farten. Bilen kan trekke tilhenger på opptil 1200 kg.

Betingelser og forutsetninger

Tilbudene varer tom. 31.12.2023. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

* Pris gjelder levert forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 17,7 kWh/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

** Priseks. privatleasing inkl. mva. og termingebyr gjelder bil levert forhandler. Startleie/etabl. geb kr 127 540. Totalprisen vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodell.

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. We / VW Connect Plus lisens må aktivt forlenges av kunde etter 2 år for år 3. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.