Gromstad kampanje på nye Volkswagen Amarok

  Gromstad Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Nyhet! Amarok life 205TDI 4MOTION

  Nye Volkswagen Amarok Life 4x4 4MOTION har en sterk 2.0 TDI motor på 205 hk. Med avansert firehjulstrekk og 10 trinns automatgirkasse som standard er du sikret rå fremkommlighet og komfort under alle forhold. Amarok har tilhengervekt på 3.5 tonn og leveres med en rekke assistentsystemer som standard. Amarok kan også leveres i en V6 versjon med 240 hk og 4 utstyrsvarianter. Ta kontakt med oss for tilbud og informasjon. Prøv nye Amarok i dag!
  Et bilde som viser tilbudet
  Pris fra kr 631 319
  Pris er ekskl. mva

  Amarok Life leasingtilbud

  Amarok Life er en godt utstyrt modell og ved leasing er er 18” vinterdekk på alufelg inkludert i leieprisen.
  Nå kun kr 5 990 pr mnd
  Startleie kr 85 000 | Totalpris kr 300 640 | Leieperiode 3 år/45 000 km Priser eksl. mva

  Følgende er inkludert i prisen
  - Permanent 4MOTION 4x4 med høy- og lavgir
  - Metallic lakk
  - LED-frontlys
  - Adaptiv Cruise Controll
  - Fjernlysassistent
  - Parkeringsvarmer
  - Ryggekamera
  - Tilhengerfeste, inntil 3 500 kg
  - 5 år/200 000 km Norgesgaranti
  - Service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/45 000 km
  - Komplette 18” vinterhjul
  - 10.1” infotainmentsystem
  - 8 veis manuell justering av fører og passasjersete

  Tekniske data
  - 205 hk og 500 nm dreiemoment
  - 3 500 kg tilhengervekt

  Nye Amarok Aventura V6 240 hk
  Pris fra kr 803 737 ekskl. mva

  Amarok Aventura V6 har i tillegg følgende utstyr
  - Komfortfjæring
  - Parkeringsassistent pluss
  - Cruise controll med skiltvisning
  - Harman /Kardon lydsystem med 10 høytalere
  - 12,3” Digital Cockpit
  - 12” navigasjonssystem
  - Fjernstyrt sentrallås med kyless go
  - IQ Light LED-Matrix hovedlys
  - Ambiente belysning i interiør
  - LED-baklys
  - Oppvarmet frontrute
  - Tak reeling i sølv.
  - Frontgrull i X-design, Light metallic gray
  - Sportsbøyle ”Aventura”
  + mye mer

  Tekniske data
  - 240 hk V6 og 600 nm dreiemoment
  - 3 500 kg tilhengervekt

  Enda sterkere og enda tøffere

  Enda sterkere og enda tøffere

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder til og med 31.03.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodellene. Frakt og levering til Arendal tilkommer.

  Pris gjelder bil levert fra forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 8,8 l/100 km WLTP. CO2-utslipp fra 230 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.