Kampanje på Transporter Pluss kort 150hk TDI 2WD automat

  Gromstad Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Transporter lagerbilkampanje

  Transporter plus kommer med en sterk 150 hk dieselmotor, og DSG Automatgir. Varerommet er praktisk og fleksibelt med god plass og sikring av nyttelast. En solid varebil med 3 seter foran og ekstra god produksjonskvalitet som danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort. Nå har vi et ekstra godt tilbud på leveringsklare Transporter lagerbiler med pluss pakke. Her gjelder det å være rask da vi kun har et begrenset antall biler på lager.
  Et bilde som viser tilbudet
  Kampanjepris kr 499 000
  Priser ekskl. mva

  Transporter Pluss leasingtilbud

  Transporter Pluss er en godt utstyrt modell og vinterdekk på alufelg er inkludert i leasingprisen.
  Nå kun kr 3 990 pr mnd*
  Startleie kr 88 000 | Leieperiode 3 år/45 000 km. Priser ekskl. mva

  - Ryggekamera
  - Tilhengerfeste (inntil 2 500 kg hengevekt)
  - Adaptiv Cruise Control
  - Parkeringssensor bak
  - Multifunksjonsratt i skinn
  - LED nærlys/fjernlys
  - Parkeringsvarmer m/fjernkontroll

  Transporter kommer med to akselavstander og tre takhøyder. Du få et vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3 og nyttelast på inntil hele 1,3 tonn. Transporter kommer med innredning/tregulv og 6 surrekroker for å enkelt sikre last. Med dobbelt passasjersete (3 seter foran) kan man praktisk oppbevare ting under setene, som gjør det enkelt å lagre de viktigste tingene i kabinen. Mye last, mye trafikk og mange stopp. Transporter varebil gjør arbeidshverdagen enklere. Med ekstra lav lastekant, god høyde i varerommet og gjennomtenkte festemuligheter byr den på ideelle arbeidsforhold. Den leveres med elektromekanisk styring og mange førerassistentsystemer som forenkler kjøringen.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder lagerbiler. Vi tar forbehold om feil og endringer.

  Frakt og levering til Arendal tilkommer.

  * Startleie kr 88 000. Totalpris kr 231 640. Totalpris vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Pris gjelder bil levert forhandler. Alle priser er eksl. mva. etalberingsgebyr og termingebyr tilkommer.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.