ID.7 Pro Exclusive med kampanjerente på leasing og lån

  Frydenbø Bil er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  ID.7 Pro Exclusive fra kr 579 900*

  Inkludert vinterhjul med originale felger eller 2,99%** rente. Nå har vi kampanjerente på Volkswagen ID.7 Pro Exclusive, flaggskipet i ID-serien. Exclusive-modellen har et høyt utstyrsnivå, og du får blant annet elektriske Ergo Active comfort-seter med memory og massasjefunksjon. I tillegg får du med en attraktiv eksteriørpakke med LED Matrix lys, dynamisk lysassisten, mørke vinduer bak og elektrisk bakluke. Utstyret kan vi forklare, men kjøreopplevelsen kan vi ikke beskrive her. Den må rett og slett oppleves, så kom innom et av våre anlegg og prøv bilen.
  Et bilde som viser tilbudet
  Leasing fra kr 4 599 pr mnd***
  Totalt kr 273 935. Prisen inkluderer 2,99%** kampanjerente.

  • Lettmetallfelger «Hudson» 8 x 19" foran og 8.5 x 19", med 235/50 R 19 dekk foran og 255/45 R 19 bak
  • Forvarming av høyvoltbatteri
  • Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
  • Hurtigladeinntak (CCS) Type 2 DC 170 kW
  • Adaptiv cruisecontrol
  • Navigasjon «Discover Pro»
  • 3-soners Air Care climatronic
  • Trådløs Apple CarPlay & Android Auto
  • DAB+
  • Coming and leaving Keyless Access, nøkkelfri åpning og låsing
  • AR Head-Up Display med projisering av viktig førerinformasjon i frontruten
  • Ryggekamera
  • 15" touch-screen fargeskjerm, stemmestyring og 8+1 høyttalere

  Ekstrautstyr inkludert i Exclusive-utstyrsnivå:

  • Metallic lakk
  • Interiørpakke (Elektriske Ergo Active comfort seter med memory og massasjefunksjon)
  • Eksteriørpakke (LED-Matrix, dynamisk lysassistent, mørke vinduer bak og elektrisk bakluke med Easy Open)

  Betingelser og forutsetninger

  Alle tilbud gjelder til 30.03.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil levert fra forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard.

  ** kampanjerente gjelder kun ID.7 Pro Exclusive: Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99% som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 9,50%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

  *** Startleie kr 108 370 inkl. etabl.gebyr. Totalkostnad kr 273 935. Forutsetter 3 år/30 000 km. Totalpris vil variere med rentenivået. Leasing av elbil til totalsum under kr 500 000 er per i dag fritatt for MVA, men MVA kan tilkomme i leieperioden. Renten forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, i tillegg til at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.