A woman with a smartphone in her hand leans against her ID. model

ID. Software 3.2
"Over-the-Air"-oppdatering

Nå kan du som har programvareversjon ID. Software 3.1 (installert fra fabrikk) på din Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 eller ID. Buzz få oppdatert bilen din med nye og flere funksjoner. Du får da programvaren 3.2, som er den nyeste Volkswagen tilbyr til din bil. Her kan du lese hva den innebærer.

Hva er nytt i ID. Software 3.2?

Denne oppdateringen gir din ID. blant annet flere muligheter for personalisering, brukeradministrasjon og forbedret navigasjon. Nye funksjoner kan avhenge av ekstrautstyr og produksjonsuke. 

Personalisering

For biler levert med ID. Software 3.1 installert på fabrikken, lagres personlige innstillinger for en rekke systemer i Volkswagen ID-brukerkontoen og aktiveres når du logger deg på i bilen. Dermed slipper du å bruke tid på tilpasninger før kjøreturen. Innstillingene lastes inn, aktiveres og synkroniseres automatisk. 

Hvordan installerer jeg 3.2?

ID. Software 3.2-oppdateringen lastes ned og installeres i bilen din "Over-the-Air". Du vil få et varsel i infotainmentsystemet når oppdateringen er tilgjengelig og klar for installering.

Kontakt kundeservice VW Connect

Ønsker du å snakke med oss om programvareoppdateringen? Kontakt kundeservice på telefonnummer 800 12651 eller e-post connect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Ofte stilte spørsmål

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.