• ID.7 Pro stasjonsvogn fra kr554 700
 • ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn fra kr579 900
 • Effekt286 hk
  1
 • Rekkevidde inntil686 km
 • Batterikapasitet77 kWh
 • Ladeeffekt AC-lading11 kW
 • Ladetid DC-lading (10-80%)28 min
 • DrivverkBakhjulstrekk

Gjør plass til fremtiden

Neste medlem av den helelektriske Volkswagen ID.-familien er den romslige stasjonsvognutgaven av ID.7. Den nye Volkswagen ID.7 stasjonsvogn er en av de første store, fullelektriske stasjonsvognene på markedet og den romslige familiebilen kombinerer plass, rekkevidde, høy ladehastighet og komfort på velkjent Volkswagen-vis. Dette gjør ID.7 stasjonsvogn til et perfekt valg for en aktiv familie.

ID.7 GTX stasjonsvogn bygger videre på utgaven som firedørs coupé. Denne utgaven er blitt kåret til best in class for sin klasseledende sikkerhet og komfort, noe som vil være merkbart også i den romslige og komfortable stasjonsvogn-utgaven.

Velg mellom 3 års serviceavtale og vinterhjul - eller gunstig finansiering. 
2.
Med forbehold om avvik og endringer.

ID.7 Pro stasjonsvogn fra kun kr 554 900 

Velg mellom 3 års serviceavtale og vinterhjul - eller gunstig finansiering. 
2.
Med forbehold om avvik og endringer.

ID.7 Pro stasjonsvogn fra kun kr 554 900 

vw id7 pro exclusive stasjonsvogn kampanje leasing og lån

Hvis du kjøper en ID.7 eller ID.7 stasjonsvogn innen 31. august 2024 tilbyr vi:

 • 19” Goodyear vinterhjul og serviceavtale 3 år/fri km inkludert i prisen. 
  Kundefordel kr 38 072

Alternativt kan du som kunde velge gunstig finansiering på ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn fremfor serviceavtale og vinterhjul inkludert. Kampanjen varer frem til 31. august 2024. og vi tilbyr 2,99% rente

Inkludert utstyr i ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn:

Lettmetallfelger «Hudson» 8 x 19" foran og 8.5 x 19", med 235/50 R 19 dekk foran og 255/45 R 19 bak 
Komfortpakke
- Air Care 3-soners Climatronic med betjeningselementer for baksetepassasjerer
- Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
- Oppvarmet og lydisolerende frontrute i laminert sikkerhetsglass
- Navigasjonssystem «Discover Pro» med 15” infotainmentskjerm
- Komforttelefon med induksjonslading
Eksteriørpakke
- Dynamiske LED-Matrix frontlykter med velkomstlys og allværslys
- Dynamisk lysassistent
- LED lyslist mellom frontlyktene
- 3D-LED baklykter med dynamiske blinklys
- Easy Open/Close sensorstyrt bakluke
- Mørke sideruter og bakrute
Assistentpakke
- Travel Assist kjøreassistent: Lane Assist og Emergency Assist
- Area View områdevisning
- Park Assist Pro parkeringsassistent med minnefunksjon
Interiørpakke
- Setetrekk i perforert Artvelour/microfleece
- Comfortseter
- Dørpaneler i kunstskinn
- Ergoaktive seter foran med elektrisk justering og memoryfunksjon
- Massasjeseter foran
- Premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger
- Bagasjeromsnett
3.
Pris gjelder levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,7 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. 
4.
Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter 35% egenkapital og  finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,40%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Kampanjeperiode fra 01.06.2024 til 31.08.2024.

Utforsk ID.7 stasjonsvogn

--:--

Detaljene på ID.7 stasjonsvogn

Velg ønsket kategori, eller scroll deg igjennom alle høydepunktene.

Bygg din ID.7 stasjonsvogn

Ofte stilte spørsmål

Be om pristilbud

Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.7 stasjonsvogn.

Volkswagen tilbehør

Utstyr din bil med Volkswagen originalt tilbehør. Hos oss får du alt fra bilstoler, ladebokser, beskyttelsespakker og ekstra ladekabler.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.
5.
Foreløbig verdi. Endelige verdier vil foreligge etter endelig typegodkjenning.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.