ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn

  Gromstad Bil & Båt AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Sommerkampanje på nye ID.7 stasjonsvogn

  Nye Volkswagen ID.7 stasjonsvogn er en av de første store, fullelektriske stasjonsvognene på markedet og den romslige familiebilen kombinerer plass, rekkevidde, høy ladehastighet og komfort på velkjent Volkswagen-vis - et perfekt valg for en aktiv familie. ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn er godt utstyrt med blant annet komfortpakke, eksteriør- og interiørpakke for å nevne noe. Nå har vi kampanjetilbud på leasing og kjøp. Sjekk ut tilbudene.
  Et bilde som viser tilbudet
  Kampanjepris kr 579 900*
  Inkluderer bl.a. vinterhjul på alufelg og serviceavtale 2 år/fri km.

  ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn leasingtilbud

  Inkludert vinterhjul på alufelg og serviceavtale 2 år/fri km
  Et bilde som viser tilbudet
  Fra kr 4 999 pr mnd** Totalt kr 320 639

  • Komfortpakke: Air Care 3-soners Climatronic med betjeningselementer for baksetepassasjerer, oppvarmet multiratt i Kunstskinn med touch kontroll, oppvarmet og støydempende frontrute uten varmetråder, navigasjonssystem ”Discover Pro Max” og komforttelefon med induksjonslading.
  • Eksteriørpakke: mørke vinduer bak, Easy Open & Close sensorstyrt bagasjeromsluke, dynamiske LED-Matrix frontlykter med velkomstlys, dynamisk lysassistent, LED lyslist mellom frontlykter, belyst logo og belyste dørhåndtak og 3D-LED baklykter med dynamiske blinklys og belyst logo.
  • Assistansepakke: Travel Assist (kjøreassistent): Lane Assist (kjørefeltassistent) og Emergency Assist. Area View 360 graders kamera (med spylefunksjon for ryggekamera) og parkeringsassistent Pro (med minnefunksjon).
  • Interiørpakke: Comfortseter i velour, massasjefunksjon i forseter (seterygg), Ergoaktive seter foran med memoryfunksjon, dørtrekk og øvre del av instrumentpanel i kunstskinn Soul og bagasjeromsnett med nett for sidene bak.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene varer tom. 31.08.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,7 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Startleie/etabl.geb kr 137 268. Forutsetter 3 år/30 000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Totalprisen vil variere med rentenivået. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Det er foreslått nye mva-regler for leasing av personbiler, gjeldende fra 01.07.24. Forbehold: Om reglene blir vedtatt så vil det for personbiler som utleveres etter den tid kunne gjelde nye priser.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.