ID. Buzz Pro leasingkampanje

  Gumpen er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Leasingtilbud ID. Buzz Pro

  ID. Buzz Pro er en godt utstyrt modell med 5 seter, 204 hk elektrisk motor, bakhjulstrekk og hele 1 121 liter bagasjerom. I tillegg har den god rekkevidde på inntil 415km og kan lade på 170kW. Kontakt oss i dag for prøvekjøring og et godt tilbud.
  Et bilde som viser tilbudet
  Kun kr 5 629 pr mnd*
  Totalt kr 332 496 | Startleie kr 125 675 | 3 år/45 000 km.

  Gunstig rente

  Ønsker du å kjøpe eller lease ID. Buzz? Frem til 31. desember 2023 tilbyr vi 2,99%** rente på finansiering.
  2,99%** kampanjerente
  på finansiering frem til 31. desember 2023.

  ID. Buzz Pro er en familiebil helt utnom det vanlige, med sitt karakteristiske utseende, romslige kupè og sjarmerende kjøreegenskaper er du sikret en bil som gir høy bruksglede og oppmerksomhet hvor enn du kjører.

  Stor bil og mange passasjerer betyr flere ting å passe på. Derfor byr ID. Buzz på mange gode oppbevaringsløsninger, både foran og bak.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder til og med 31.12.2023. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer.

  * Priseks. privatleasing inkl. mva. og termingebyr gjelder bil levert forhandler. Startleie/etabl. geb kr 125 675. Totalprisen vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Volkswagen Financial Services. Avbildet modell kan avvike fra kampanjemodell.

  ** Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 024. Totalt kr 172 154. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,15%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Gjelder til 31.12.2023.

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.