vw Caddy Cargo varebil

Billån Bedrift
Volkswagen varebil

Billån når du trenger det

Ved kjøp av ny varebil tilbyr vi billån med inntil 100 % finansiering gjennom vårt eget finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services. Avtale oppretter du enkelt hos forhandler. Finn og kontakt forhandler for en hyggelig bilprat!

VW Caddy Cargo varebil

Kjøp varebil og opprett billån samtidig

Det er helt opp til deg hvilken type betalingsordning du ønsker for ditt billån om du har behov for å ta opp billån ved kjøp av varebil hos oss;

  • Beregn billånet ditt herOpens an external link
  • Billån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp
  • Fullstendig nedbetaling av billånet gjennom månedlige innbetalinger

Husk: Høy kontantandel ved inngåelse av billån gir deg lavere rente. Det er også viktig å tilpasse nedbetalingen av lånet i henhold til bilens verdifall.

vw Caddy Cargo varebil

Lånekalkulator

Bruk vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services sin lånekalkulatorOpens an external link for å beregne ditt billån ved kjøp av ny/brukt vw varebil.

Bildet viser en gutt og en far som gjør lekser

Volkswagen Betalingsforsikring 

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din leasing- eller billånsavtale. En betalingsforsikring kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. Spør forhandler om du ønsker å legge til dette.

Lånekalkulator

Prøv lånekalkulatoren på nettsiden til vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services

Volkswagen Billån varebil

Fordeler med billån fra Volkswagen

Volkswagen Billån varebil

Fordeler med billån fra Volkswagen

vw Caddy Cargo varebil

Et billån gir deg og din bedrift fleksibiliteten til å kjøpe og selge varebilene akkurat når dere selv ønsker, da det er dere som eier dem. I tillegg kan du nyte godt av øvrige fordeler når du inngår billån hos oss:

Ingen bindingstid
Billån med restgjeld
Inntil 100 % finansiering
Nedbetalingstid på inntil syv år
Fleksible nedbetalingsordninger
Tilpasset løsning for deg som kjører mye
Ikke nødvendig å belåne f.eks. fast eiendom da vi tar sikkerhet i varebilen
Du kjøper både varebil og inngår avtale om billån hos en og samme forhandler

Komplementære tilleggstjenester
for et enklere og komplett bilhold

For et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til Volkswagen Billån tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester slik som; leasinginnbyttelånflåtestyring, drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtaler, bilforsikring, , bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli billånskunde, eller vil vite mer om våre andre tilleggstjenester!

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Financial Services (VWFS) er markedsnavnet på vårt eget leasing- og finansieringsselskap. Vi er blant annet størst på leasing i Norge og finnes i langt flere land verden over.

Vi tilbyr komplementære tilleggsprodukter og tjenester til både privatpersoner og bedrifter som eier en Volkswagen, Audi, ŠKODA, Cupra eller SEAT. 

Alle våre produkter slik som leasing, billån, flåtestyring og bilforsikring selges gjennom vårt brede forhandlernettverk.

Volkswagen Financial ServicesOpens an external link - vi gjør ditt bilhold så enkelt som mulig!

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.