2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Volkswagen service

Service og tilbehør fra Volkswagen.


Bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Derfor tilbyr vi omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. For de fleste av våre tjenester kan vi garantere topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet. 
 

Service og reparasjon

Hos Volkswagen får du service på rekordtid.
Volkswagen service og reparasjon av bil

Det aller viktigste for oss når vi gir råd og utfører reparasjoner, er å sørge for at du er fornøyd, og at bilen din er sikker. Vi er fleksible og jobber alltid tett opp mot kunden for å kunne tilpasse oss best mulig til dine behov og nettopp din Volkswagen.

Våre kvalifiserte Volkswagen-spesialister gir deg mye for pengene og sørger for at din Volkswagen er driftssikker og yter maksimalt. 

Tilbehør til bilen

I vår tilbehørsbutikk finner du orginalt tilbehør til din nye eller brukte Volkswagen.
Volkswagen tilbehør til bil nettbutikk skistativ

Kvalitetsproduktene fra Volkswagen tilbehør er nøyaktig tilpasset din Volkswagen og produseres i henhold til Volkswagens høye standarder. Dette må til for at du skal være sikker på at alle komponentene passer perfekt sammen. I vår omfattende tilbehørskatalog finner du utstyret og detaljene som passer til din Volkswagen – uansett om det er transportløsninger, ettermonterte assistentsystemer, tilbehør eller ekstra multimedieutstyr du er på jakt etter. 

Veihjelp og assistanse ved uhell

Når ting ikke går helt slik du hadde tenkt, står vi parat med våre tjenester. Ring 04444 ved veitrøbbel.
Volkswagen veihjelp uhell med bil

Selv om kvaliteten er på topp og alle forholdsregler er tatt, kan det oppstå et uhell eller en driftsstans. I så fall kan du stole på oss. Volkswagen nødtjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi er der når du trenger oss – alltid. Med våre tips og tjenester er du optimalt forberedt og raskt klar til å kjøre videre. Volkswagens komfort og beskyttelse er nemlig til å stole på selv når det oppstår ubehagelige situasjoner. 

Garantier og mobilitet ved uhell

Føl deg trygg med Volkswagens garantiordninger.
Volkswagen bilgaranti mobilitetsgaranti

Volkswagen garantiforlengelse med fleksibel løpetid gir deg full dekning innenfor rammen av produsentgarantien. Det vil si full dekning av alle kostnader uten egenandel ved uventede reparasjoner. Spør din lokale Volkswagen-forhandler i forbindelse med kjøp av ny bil.

Vi hjelper deg å oppfylle drømmene dine. Sikre deg gunstige finansieringsbetingelser. 

Deler

Med Volkswagen Originaldeler treffer du alltid det rette valget.
Volkswagen originale deler service

Våre originaldeler er optimalt tilpasset din bil. Dermed er du garantert høy sikkerhet, driftssikkerhet og effekt. Volkswagen Originaldeler er fullt på høyde med standarden i nybilproduksjonen og er konstruert slik at reparasjoner kan utføres enkelt og rimelig.

Dekk og felger

I vår tilbehørsbutikk finner du originale dekk og felger til bilen din.
Vinterdekk sommerdekk felg til bil

Volkswagens spesialister på felger og dekk kan hjelpe deg å velge riktige dekk, fortelle deg om attraktive tilbud på gode merkedekk og raskt montere dekk for deg selv om du ikke har avtalt tid på forhånd. Med Volkswagen dekkgaranti har du dessuten full dekning mot eventuelle skader i 36 måneder uten å betale en krone ekstra.