2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen bilservice dekkskift motorolje reparasjon

Service på bil og biltilbehør fra Volkswagen.

Bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Derfor tilbyr vi omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. Med våre tjenester kan vi garantere topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet. Her kan du lese mer om blant annet bilservice og reparasjon av bil, mobilitetsgaranti, tilbehør til bil, dekk og dekkskift, veihjelp, EU-kontroll og nybilgarantier.

Hundebur og bilstoler for økt sikkerhet

Enten du skal legge ut på en lang eller kort tur er det viktig at barna sitter så trygt og godt som overhodet mulig, og at hunden er sikret forsvarlig. Hos oss kan du kjøpe trygge og gode barnestoler av beste kvalitet. Sikring av dyr i bilen er viktig for å sørge for sikkerheten til både deg som sjåfør, dine passasjerer og kjæledyret ditt. Vi har solide hundebur til bruk i bil i alle størrelser.

Dekk og felger

Lurer du på når det er på tide å skifte dekk? Er du i tvil om hvordan og hvor ofte du bør måle dekktrykket og mønsterdybden på bilens dekk? Eller trenger du tilgang til et dekkhotell?
dekk dekkskifte felger til bil dekkhotell

Volkswagens spesialister på felger og dekk kan hjelpe deg å velge riktige dekk, fortelle deg om attraktive tilbud på gode merkedekk og raskt montere dekk for deg selv om du ikke har avtalt tid på forhånd. 

Service og reparasjon på din bil.

Ønsker du å bestille verkstedtime for å få utført en reparasjon eller service på bilen? Hos Volkswagen får du bilservice raskt og effektivt når du trenger det.
Volkswagen bilservice og reparasjon av bil

Enten du ønsker å få fjernet en ripe i lakken, få reparert lakkskader på bilen, få service på din elbil, utføre dekkskifte, rette opp en steinsprutskade, skifte motorolje eller om du trenger service på bilens klimaanlegg, kan fagpersoner på våre verksteder hjelpe deg. Det viktigste for oss når vi gir råd og utfører reparasjoner på din bil, er å sørge for at du er fornøyd, og at bilen din er sikker og yter maksimalt.

Har du spørsmål til hvor ofte du bør få utført service på din bil eller hva service eller reparasjoner på bil koster? Ta kontakt med din lokale Volkswagen-forhandler.

Les mer her om bilservice og reparasjon

Bilgarantier og mobilitetsgaranti ved bilulykke eller driftsstans.

Du kan føle deg trygg med Volkswagens ordninger for bilgaranti.
Volkswagen bilgaranti mobilitetsgaranti

Volkswagen har garantiforlengelse med fleksibel løpetid som gir deg full dekning innenfor rammen av produsentgarantien. Det vil si full dekning av alle kostnader uten egenandel ved uventede reparasjoner. Spør din lokale Volkswagen-forhandler i forbindelse med kjøp av ny bil.

Tilbehør til bilen.

I vår tilbehørsbutikk finner du orginalt tilbehør til din nye eller brukte Volkswagen.
Volkswagen tilbehør til bil nettbutikk takstativ

Enten du er på jakt etter en bilstol eller et bilsete til barn av beste kvalitet, hundebur til bilen, skiboks, skiholder til ski og snøbrett eller kanskje en knalltøff Volkswagen-gåbil til et barn, finner du et stort utvalg i vår nettbutikk.

Kvalitetsproduktene fra Volkswagen-tilbehør er nøyaktig tilpasset din Volkswagen og produseres i henhold til Volkswagens høye standarder. Dette må til for at du skal være sikker på at alle komponentene passer perfekt sammen. I vår omfattende tilbehørsbutikk finner du utstyret og detaljene som passer perfekt til din Volkswagen.

Originale bildeler til din Volkswagen.

Med Volkswagen Originaldeler® treffer du alltid det rette valget når det gjelder bildeler og sikrer at alt fungerer som det skal på bilen din.
Volkswagen bildeler service motor

Hos Volkswagens forhandlere får du produkter av førsteklasses kvalitet enten du ønsker tilbehør for å øke komforten i din Volkswagen, eller dersom du vil skifte bildeler for å opprettholde bilens verdi. Enten du er på jakt etter nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger, tannreim, ny frontrute eller vindusviskere, passer Volkswagens Originaldeler® optimalt til din Volkswagen – uansett hvilket behov du har.

Bildelene er fullt på høyde med standarden i nybilproduksjonen og er konstruert slik at reparasjoner kan utføres enkelt og rimelig.

Veihjelp og assistanse ved bilulykke og behov for bilberging.

Når du trenger veihjelp og bilberging eller annen assistanse fordi ting ikke går helt slik du hadde tenkt på veien, står vi i Volkswagen parat med våre tjenester. Ring Volkswagen nødtjeneste på 04444 ved veitrøbbel.
Volkswagen veihjelp bilulykke bilberging

Selv om kvaliteten er på topp og alle forholdsregler er tatt, kan det oppstå et uhell eller en driftsstans. Enten det er snakk om en bilulykke, et motorhavari eller en kollisjon, kan du stole på oss. Volkswagen nødtjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi er der når du trenger oss – alltid.

Vi kan også gi deg gode råd til hva du bør gjøre dersom du havner i en bilulykke og hva du bør gjøre ved en motorstopp.