vw 5 + originalservice

Volkswagen 5+ Originalservice

Vi bruker kun originale bildeler og tilbehør fra Volkswagen når vi utfører 5+ Originalservice på din bil. Som sertifisert merkeverksted har vi også tilgang på våre fremste spesialutdannede mekanikere og fagfolk som sikrer at arbeidet blir utført etter høy kvalitet i tråd med fabrikkens krav. Utfører du service på din bil hos våre merkeverksteder får du 5 år/100.000 km garanti på bildeler og utført arbeid. La bilen din forbli en Volkswagen ved å utføre neste service hos oss!

Volkswagen personbil

vw original service liten
Volkswagen 5+ Originalservice Liten

For priser - finn og kontakt merkeverksted

 • Inntil 15 000 km eller hva som inntreffer først
 • Volkswagen original service med kontrollpunkter
 • Skifte av motorolje og oljefilter (kun bensin/diesel)
 • Mobilitetsgaranti fornyes til neste service

Kontrollpunkter liten fossibil service

Kontrollpunkter liten elbil service

Volkswagen 5+ Originalservice Stor

For priser - finn og kontakt merkeverksted

 • Inntil 30 000 km eller hva som inntreffer først
 • Volkswagen original service med kontrollpunkter
 • Skifte av motorolje og oljefilter (kun bensin/diesel)
 • Mobilitetsgaranti fornyes til neste service
 • Skifte av pollenfilter
 • Skifte av bremsevæske (clutchvæske hvis manuelt gir)

Kontrollpunkter stor fossilbil service

Kontrollpunkter stor elbil service

vw oljeskift og service original stor
Bestill service og verkstedtime i Bilhold
Bestill time i Bilhold når det passer deg

Bilhold er vår digitale kundeportal for deg som leier, bruker eller eier èn eller flere Volkswagen-modeller. Du finner alt om bilen din på ett sted.

 • Bestill dekkskift eller dekkhotell
 • Les om vedlikeholdstips til din Volkswagen
 • Se status på din mobilitetsgaranti eller serviceavtale
 • Få oversikt over kommende avtaler - vi varsler deg i god tid
 • Bestill verkstedtime, EU-kontroll og service hos ditt merkeverksted
 • Finn alle tekniske data for bilen, samt tidligere verkstedhistorikk som oppdateres automatisk
 • Alt kan gjøres fra mobilen - Last ned Bilhold i App Store eller Google Play

Kontakt Volkswagen-merkeverksted

La din Volkswagen forbli en Volkswagen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.