VW Transporter pickup enkelkabin og dobbelkabin

Pickup & chassis
fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Praktiske og robuste pickups for alle formål

Vi tilbyr en rekke ulike pickupløsninger, planløsninger og chassismodeller. Alle våre pickups kan også bestilles som person- eller varebil, og i enkelte tilfeller kan du også velge mellom enkel- eller dobbelkabin. Finn og kontakt forhandler for en hyggelig bilprat!

vw Transporter pickup
Dobbeltkabin eller enkeltkabin? Valget er ditt!

Utvalgte pickupløsninger
i salg hos forhandler

Salget har startet!

Den nye Amarok pickup

Salget har startet!

Den nye Amarok pickup

den nye vw Amarok pickup 2022

Ledestjernen i premiumsegmentet for pickups er endelig tilbake! Kontakt din nærmeste forhandler og bestill Amarok i dag.

Volkswagen Transporter pickup

Vi tilbyr et fleksibelt Transporter pickup-konsept som lar deg skreddersy din pickupløsning etter behov:

 • Enkeltkabin med 2-3 seter (varebilregistrert)
 • Doka med opptil 6 seter (personbilregistrert)
 • Kun lang akselavstand for alle varianter
 • Velg blant en rekke planløsninger for beskyttelse av last
 • Yrkestilpasset planpåbygg etter behov
vw Transporter pickup
Volkswagen Crafter pickup

En Crafter pickup med ferdig påmontert pickup-plan fra fabrikk har blant annet følgende valgmuligheter. Bestill den kombinasjonen som passer ditt bruk best:

 • Enkeltkabin eller dobbeltkabin
 • Varebil klasse 2, personbil eller lett lastebil (gjelder også chassis)
 • Inntil 3 seter (enkeltkabin) eller inntil 6 seter (dobbeltkabin)
 • To ulike lengder; L3 (kort), L4 (lang)
 • Chassis for yrkestilpasset planpåbygg montert i Norge
vw Crafter pickup
Volkswagen Crafter chassis

Crafter varebil kan leveres som chassis med dobbelt- eller enkeltkabin. Et chassis levert fra fabrikk danner det perfekte grunnlaget for valgfritt ettermontert planpåbygg i Norge, takket være standardiserte festepunkter i rammen.

Vi samarbeider kun med kvalitetsleverandører som kan ettermontere lettvektsplan på chassis for å oppnå maksimal nyttelast.

Finn og kontakt forhandler for videre rådgivning om dette høres ut som en løsning for deg, om du har behov for andre påbyggsløsninger eller har spørsmål.

vw Crafter chassis
Lang og bred erfaring
med pickups

Pickups er svært praktiske og robuste arbeidsbiler, velegnet for frakt av arbeidslag, utstyr og øvrig nyttelast. Vi tilbyr en rekke ulike pickup- og planløsninger slik at du kan tilpasse pickupen til ditt bruk.

vw service

Din drøm, vår skreddersøm!

Vi hjelper deg gjerne med å realisere din drøm med vår skreddersøm. Ta kontakt for en hyggelig bilprat i dag.

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.