vw we connect-tjenester for navigasjon
1

Navigasjon. 
Kom raskere til målet

Navigasjon. 
Kom raskere til målet

Du er på vei, men har dårlig tid? Du trenger ikke å bekymre deg for trafikken. Din Volkswagen advarer deg om ulykker, veiarbeid og uforutsette hendelser. Basert på trafikksituasjonen tilpasser navigasjonen ruten din, slik at du kommer raskest mulig fram til målet ditt.

Trafikkinformasjon i sanntid 

Med sanntidsinformasjon blir navigasjonen din enda smartere: med praktisk informasjon som online-trafikkinformasjon, ruteberegning og kartoppdatering blir du løpende orientert og oppdatert. Kontinuerlig oppdaterte data gir deg nyttig informasjon og sørger for at du tar den beste og raskeste ruten til målet ditt.

vw we connect trafikkinformasjon sanntid
vw finn nærmeste parkeringsplass

Finn en ledig parkeringsplass

Søk både bekvemt og frustrasjonsfritt etter ledige parkeringsplasser i nærheten. Infotainmentsystemet i din Volkswagen navigerer deg til ønsket parkeringsplass raskt og effektivt.

Bensinstasjoner og ladestasjoner   

Få oversikt over bensinstasjoner og ladestasjoner langs ruten din – inkludert aktuell informasjon om priser, åpningstider og tilgjengelighet.

vw we connect finn bensinstasjoner og ladestasjoner

Last ned We Connect-appen til din smarttelefon

Last ned We Connect-appen til din smarttelefon og få tilgang til alle online-tjenestene i din Volkswagen. Appen for deg med en bensin-eller diesel-motor fra Volkswagen.

Last ned We Connect-app
2

Opplev alle fordelene med We Connect i en app. Last ned We Connect-appen til smarttelefonen din og koble den til din Volkswagen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID. Du må deretter logge deg på We Connect med brukernavn og passord. I tillegg må en separat We Connect- hhv. We Connect Plus-avtale inngås med Volkswagen AG på nett under www.myvolkswagen.net eller via appen «Volkswagen We Connect» (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). For We Connect Plus har du, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i «Volkswagen We Connect»-appen og bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden. Du kan bruke de mobile online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. Hvis du vil bruke «Streaming & Internett»-tjenesten, enkelte In-Car-apper samt Wi-Fi-hotspot, kan du kjøpe datapakker via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og bilens passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie appen «Volkswagen We Connect» kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.   Tjenestene som er inkludert i pakkene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller ev. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
2.
I henhold til verdier formidlet av WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) for personbiler og lette nyttekjøretøy. Rekkeviddeomfanget til utstyrsvariantene til en modell er avhengig av chassis dynamometer målinger. Virkelig rekkevidde avviker i praksis avhengig av kjørestil, hastighet, bruk av komfort-/tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer/last og topografi.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.