Bildet viser en ung kvinne som ligger i sengen under dynen og ser ut av vinduet på solnedgangen i en Caddy California minicamper mini

Lanseringskalender
Volkswagen varebiler

Det er mye å glede seg til fremover! Klikk deg videre og les mer om våre kommende bilmodeller for 2022/2023.

Det er mye å glede seg til fremover! Klikk deg videre og les mer om våre kommende bilmodeller for 2022/2023.

Kommer for salg i 2022

ID. Buzz Cargo elvarebil
vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Din neste arbeidsplass?

Dette kan bli din neste arbeidsbil! ID. Buzz CargoOpens an external link plasserer seg mellom Caddy Cargo og Transporter i størrelse, og er vår første elektriske varebil bygget som elbil fra start.

Les mer om ID. Buzz Cargo herOpens an external link

Interessert?
Den nye Amarok pickup
Den nye VW Amarok pickup 2022 konseptskisse

Enda tøffere enn sin forgjenger!

Den nye Amarok pickup har forventet salgsstart i Norge mot slutten av 2022 og verdenspremiere til sommeren. Det er fortsatt mye vi ikke vet, men konseptskissene avslører en god del. Det er ingen tvil om at denne blir minst like tøff som sin forgjenger!

Les mer om den nye Amarok her

Interessert?
Caddy Cargo Maxi med TGI motor
Bildet viser noen som fyller gass på en Caddy Cargo varebil
I år utvider vi motoralternativene for Caddy Cargo varebil, og ønsker snart 130 hk TGI 1,5l 4-sylinder motor velkommen. TGI innebærer at varebilen kan kjøre på en blanding av bensin og gass, og salgsstart er planlagt til uke 25. Motoralternativet vil kun bli tilgjengelig for Caddy Cargo Maxi (lang akselavstand) og vil kun være tilgjengelig i kombinasjon med manuelt gir.

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID. Buzz Cargo og andre elektriske nyheter fra oss!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.