vw id buzz med syv seter

Volkswagen ID. Buzz kommer med syv seter

Mange har gledet seg til ID. Buzz med flere setekombinasjoner, og nå får den sin verdenspremiere. Den populære Volkswagen-modellen blir også tilgjengelig med sterkere motor og større batteri. 

Det er ikke mer enn et drøyt år siden Volkswagen åpnet salget av bilen «alle» hadde snakket om og ventet på i flere år, ID. Buzz. Flerbruksbilen tok straks Norge med storm, og i dag ruller det mer enn 2000 ID. Buzz rundt på norske veier.

Den elektriske flerbruksbilen, som i dag selges både som varebil og personbil, er utviklet etter inspirasjon fra den ikoniske folkevognbussen som har begeistret nordmenn i flere tiår. Selv om den har fått elektrisk drivlinje, er det enkelt å få assosiasjoner til folkevognbussen Volkswagen lanserte på 50-tallet.

Nå utvider altså Volkswagen ID. Buzz-porteføljen, med en 25 cm lenger utgave.

vw id buzz lang versjon med syv seter

Flere setekombinasjoner

Kunder som bestiller den lange utgaven av ID. Buzz kan velge mellom tre ulike setekombinasjoner: fem, seks eller syv seter. Velger du seks eller syv seter, der du har tre seterader, kan bakerste rad tas ut. Dermed får du et bagasjerom på nærmere 2.500 liter.

ID. Buzz med dagens størrelse blir også tilgengelig som seksseter (2+2+2).

Les mer om ID. Buzz

Den lange utgaven av ID. Buzz Pro måler hele 4.962 mm. Til sammenligning er dagens ID. Buzz 4.712 mm lang. Økningen oppnås ved at akselavstanden er strukket ut fra 2.989 til 3.239 mm.

Ny og sterkere motor

Langversjonen av ID. Buzz Pro blir også tilgjengelig med en ny og sterkere motor-versjon på 286 hk, og får et dreiemoment på hele 560 Nm.

Den lange akselavstanden gir plass til et enda større batteri, med en nettokapasitet på 85 kWh (brutto: 91 kWh). Endelig verdier for WLTP-rekkevidde foreligger straks bilen er typegodkjent.

ID. Buzz kommer med et stort glasstak som kan dimmes. Den gjennomsiktige overflaten strekker seg fullstendig over første og andre seterad, og det 1,5 m2 store glasstaket gir en enda større romfølelse i den allerede romslige bilen. 

Trygghet for sjåfør og passasjerer

I ID. Buzz har du som sjåfør god oversikt. Du sitter høyt og har til enhver tid godt overblikk over omgivelsene rundt bilen.

Lang utgave av ID. Buzz blir som dagens utgave tilgjengelig med Head-up display, som betyr at du får informasjon om fart, skilting og andre relevante opplysninger direkte i frontruten. Det gir bedre kjørekomfort og trygghet når du kan holde blikket på veien.

Andre nye funksjoner i den elektriske Volkswagen-bussen inkluderer neste generasjon infotainment-system, og mulighet for fjernparkering via smarttelefon.

Den nye utgaven av ID. Buzz får dessuten Isofix-fester i passasjersetet foran, samt på ytterkant-setene på de to bakerste radene.

I 2024 blir ID. Buzz Pro også tilgjengelig som firehjulstrekk med 339 hk.

Det er ikke avklart når salget av lang ID. Buzz Pro vil åpne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på elektriske nyheter fra Volkswagen.

Nyttige snarveier